Missed ab után fáj a méhem, normális?
Figyelt kérdés
Tegnap volt a műtét :( sajna...9 hetes volt :(
Ma meg elkezdett fájni a méhem. Nem görcs, hanem fáj.
Vérezni szinte már nem is vérzek.
Pisiléskor fáj a méhem mikor rá üllök a wc-re.
Nagy wc-ni meg sehogy mert annyira fájt, bár mondjuk keményet ...kellett volna.
Aztán bevettem egy fél algopyrint és később sikerült nem fájt.
Bocsánat hogy így írtam de máshogy nem bírtam volna megfogalmazni.
Szóval ez is normális még? Vagy nagy a baj???
2010. dec. 16. 14:56
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én is egy hete estem át a műtétet, csak nekem 5 hetes volt...
Aznap és másnap este azt sem tudtam, hogyan helyezkedjek a wc-n, felugráltam, kapaszkodtam a papírtartóba kínomban, sírva wc-ztem. Egy-egy fél algopirint szedtem 2 napig, mikor nagyon fájt. Azóta mintha elvágták volna.
2/5 anonim válasza:
Pár napig fájt nekem is, de csak enyhén (szintén 9 hetes babát veszítettünk el). Akkor van csak gond ha görcsölsz, v erős, darabos vérzésed van. Mielőbbi jobbulást neked.
3/5 anonim válasza:
Igen ez normális. Nekem mondjuk eü. kaparás volt szülés után, de szerintem az ugyanaz majdnem. és nekem is érzékeny volt.
4/5 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni hogy nagyon sajnálom és kitartást lesz még a kezedben pici baba
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. dec. 17. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!