Mikor lesz babánk? Ez év ferbuárjában volt missed ab-m, utánna 3 és 2 héttel abrasiom, mert későn vették észre hogy 2 szarvú méhem van. Mikor lehet próbálkozni? Nagyon szeretnénk babát!
Nekem is a 9. hétben derült ki, hogy elhalt a terhességem. De nekem az orvos az mondta, hogy 1 mensit várjunk meg, és már próbálkozhatunk is. Szerinte ezután gyorsabban össze is jön a baba, mert a műtét miatt "tisztább" lesz a méh és jobban meg tud tapadni.
Ha pontosak voltak a menstruációid is, akkor meg valószínűleg teljesen rendben működik nálad minden. Akkor pedig semmi akadálya az újabb babának. Sok sikert!
Két hónap pihenés és felkészülés, két hónap pontos vérzéssel elég lehet. Ha nem elég, a baba úgysem fog megmaradni. Azt szokták mondani, hogy ha volt orvosi beavatkozá( küret), akkor érdemes három hónapot várni.
De lehet, hogy én se bírnék addig, és a te helyzetedben nekilátnék a babaprojektnek. Főleg ilyen gyerekcsináló (esős) időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!