Hasi ultrahang kimutatja a 3hét+6napos terhességet?
Ilyenkor már látszik a petezsák vagy valami? Ha azért megyek ultrahangra mert 2hete fáj az alhasam, mit fognak keresni vagy mit néznek rajtam?
Nem biztos h terhes vagyok, de ha mégis kimutatja? most 2napja késik, még nem teszteltem (egyéb okok miatt).
Nem érted rosszul, nem éreztem szükségét, lelehet oltani...Soha semmi problémám nem volt, ha lett volna mentem volna, ugy ahogy most is fogok.
(Amugy 19éves vagyok (nemsokára 20), legelső barátom és csak vele voltam együtt.)
Dehogy akarlak (hogy is fogalmaztál?) oltani....
Csak furcsa, hogy terhességről beszéltek, de nőgyógyásznál még nem voltatok.
Nekem még úgy tanították, hogy amint aktív szexuális életet élek, évente menni kell nőgyógyászati szűrővizsgálatokra. Pl. rákszűrésre. Mert ez bőven lehet kezdetben tünetmentes...
Nem sértődtem be:) csak nekem sajnos nem volt ilyen jó fej anyukám, mikor először megjött nem mertem elmondani neki és mikor megtudta leszidott:( mindenért csak leszid:( A nagy felvilágosítás abból állt neki h adott egy könyvet a menstruációról és kikötötte h egy héten csak egyszer szexelhetek...
Természetesen mielőtt neki állunk a babának elmegyek nőgyógyászhoz, ezt mindig is igy gondoltam.
Köszi!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!