Hasi ultrahang kimutatja a 3hét+6napos terhességet?
Ilyenkor már látszik a petezsák vagy valami? Ha azért megyek ultrahangra mert 2hete fáj az alhasam, mit fognak keresni vagy mit néznek rajtam?
Nem biztos h terhes vagyok, de ha mégis kimutatja? most 2napja késik, még nem teszteltem (egyéb okok miatt).
Még a beágyazódás sem történt meg egészen, először teszt, aztán kb 6-8 hetesen hüvelyi uh-gal pontosabbat tudnak mondani. Ilyen fiatal terhességnél a hasi uh-on csak sejteni lehet a babát, vagy a szívhangját (6-8hetesét).
Nekem nemrég volt 12 hetes uh, ott már a hüvelyivel nem látott semmit a doki, a hasival gyönyörűen látszódott minden :)
Köszönöm a válaszokat!
És elnézést mindenkitől! Egy héttel elszámoltam magam, 4hét+6nap.
Szia én a 31. napon voltam először hüvely uh-n (28 napos ciklus) és már látszódott egy pötty :) de a 26. napon volt pozitív a clearblue teszt délután és utána rögtön még aznap volt vérvételem is ami szintén pozitív lett és utána a 30. napon is volt vérvételem és az is pozitív lett :)
Sok sikert :)
Köszi nektek is a választ!:)
Sima ultrahangra küldött a háziorvos, de mondta hogy látogassak el a nőgyógyászhoz is, még sosem voltam. Nekem eddig soha semmi bajom nem volt, remélem úgy vagyok vele mint a kedves 7. válaszoló!:)
Azért gondoltam h lehet terhes vagyok, mert megszakítással vagyunk együtt, örülnénk mindketten ha baba lenne, de ha most nem, majd a köv hónapban teljes bedobással próbálkozunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!