5 hetes kismama vagyok elmegyek holnap az orvosomhoz legalább meg tudom, hogy kívül van vagy belül jó helyen meg minden oké!? Szerintetek?
Mindkettővel betöltött 6. hét után mentem.
Mindkettőnél volt már akkor szívhang is.
Szerintem is ráérsz még.
Én is 5 hetes vagyok, dec. 26 volt az utolsó mensi. Én febr. 10-én megyek dokihoz, elsővel is a hetedik héten mentem, csak hasi ultrahangot csinált, és már azon is látott szépen mindent. Szerintem amúgy azt hogy méhen belül van-e, azt már meg tudja ilyenkor is állapítani, szóval ha nagyon izgulsz emiatt, akkor talán érdemes elmenni. Én is már alig várom, hogy leteljen ez a szűk két hét, de magándokihoz járok, így pénz miatt nem mindegy, hogy hányszor hív vissza.
Te mikorra várod amúgy? Nekem a netes kalkulátor október 1-et számolt szülési időpontnak. :) Első babád?
Tisztelt utólsó író! nekem a netes kalkulátor okt.2-át írt suülni :) nekem dec.28-án volt az utcsó igen első baba ezért is izgulok annyira... Lehet egyszerre szülünk majd! :):):)
minden jót kívánok
Szerintem még várj, én 5+5 hetesen mentem és volt szívhang, erre kiderült a 12 hetesen, hogy egy héttel nagyobb, a 18 hetesen is egy héttel nagyobb volt, és most a 25. héten, mikor 4D-re mentünk, ott is egy héttel nagyobb, tehát vsz ezért látszódott minden olyan hamar. :) Én 6. hét előtt nem mennék.
És sok boldogságot!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!