Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes kismama vagyok elmegye...

5 hetes kismama vagyok elmegyek holnap az orvosomhoz legalább meg tudom, hogy kívül van vagy belül jó helyen meg minden oké!? Szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 20:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
5 hetesen nem biztos, hogy látni fog valamit, ilyenkor még csak a petezsákot láthatja, de ha 1-2 nappal később fogant, akkor még azt sem.
2012. jan. 30. 20:24
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
5 hetesen még szerintem nem.De 7hetesen már szívhang is lesz :)
2012. jan. 30. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Mindkettővel betöltött 6. hét után mentem.

Mindkettőnél volt már akkor szívhang is.

Szerintem is ráérsz még.

2012. jan. 30. 21:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Az gép minőségétől is függ, hogy lehet-e látni valamit. Én a helyedben megvárnám a 7. hetet, ha amúgy minden rendben van.
2012. jan. 30. 21:50
 5/11 anonim ***** válasza:
legalább a betöltött hatodikat várd meg, én is elrohantam az ötödiken és csak a petezsák látszódott, de nem tudtam van-e benne valami. még egyszer vissza kellett mennem másfél hét múlva. jobb lett volna, ha csak akkor megyek mert így meg izgultam, hogy ugye minden ok
2012. jan. 30. 21:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is 5 hetes vagyok, dec. 26 volt az utolsó mensi. Én febr. 10-én megyek dokihoz, elsővel is a hetedik héten mentem, csak hasi ultrahangot csinált, és már azon is látott szépen mindent. Szerintem amúgy azt hogy méhen belül van-e, azt már meg tudja ilyenkor is állapítani, szóval ha nagyon izgulsz emiatt, akkor talán érdemes elmenni. Én is már alig várom, hogy leteljen ez a szűk két hét, de magándokihoz járok, így pénz miatt nem mindegy, hogy hányszor hív vissza.

Te mikorra várod amúgy? Nekem a netes kalkulátor október 1-et számolt szülési időpontnak. :) Első babád?

2012. jan. 30. 22:27
 7/11 A kérdező kommentje:

Tisztelt utólsó író! nekem a netes kalkulátor okt.2-át írt suülni :) nekem dec.28-án volt az utcsó igen első baba ezért is izgulok annyira... Lehet egyszerre szülünk majd! :):):)

minden jót kívánok

2012. jan. 31. 07:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem a méhen kívülit 5+5 naposan látták, 5 +1 naposan nem, de azt mondták ezt nehezebb észrevenni. Nekem gyanús volt, hogy az, azért mentem ilyen hamar.
2012. jan. 31. 08:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem még várj, én 5+5 hetesen mentem és volt szívhang, erre kiderült a 12 hetesen, hogy egy héttel nagyobb, a 18 hetesen is egy héttel nagyobb volt, és most a 25. héten, mikor 4D-re mentünk, ott is egy héttel nagyobb, tehát vsz ezért látszódott minden olyan hamar. :) Én 6. hét előtt nem mennék.

És sok boldogságot!!! :))

2012. jan. 31. 08:37
 10/11 anonim ***** válasza:
én tavaly október 2 re voltam kiírva egy éve pont ezen a napon tudtam meg,hogy babám lesz,február 18.án voltam először orvosnál.akkor már dobogott a kis szíve.
2012. jan. 31. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!