Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismama vagyok....

17 hetes kismama vagyok. Barnáztam kicsit és ég a hüvelyem, ha együtt vagyok a párommal. Ma elmentem az orvosomhoz és megvizsgált, de nem látott semmit. Felírt egy Kilon D-100 nevű gyógyszert. De mire?

Figyelt kérdés
Előzőleg gombás fertőzésre írta, de most nem látott semmit! Nem értem!
2008. szept. 11. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:
67%

A kliont én is használtam kúraszerűen, először egymás után 5-öt kellett, aztán elmúlt a gombám, utánna pedig a maradék 5-öt hetente egyszer kellett.Azóta is hetente használok egyet, mert jobb félni mint megijedni, és sajna ilyenkor fogékonyabbak vagyunk minden nyavajára. De szerintem neked is azért írta, mert nemcsak gombára jó, hanem bármilyen irritációra. De biztos ami biztos, legalább 5-öt használj el kúraszerűen, utána elég hetente egy. Nekem így nagyon jó, mert azóta nincs semmi probléma. Remélem tudtam segíteni.

35 hetes pocis

2008. szept. 11. 20:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Megnyugtatott.
2008. szept. 12. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!