Mi lehet ez, polip? 24hetes kismama.
Figyelt kérdés
24hetes kismama vagyok. A hüvelyem hátsó falán az egyik "sarokban" van,kb. 1 cm-es, inda szerű képződmény. Jövő héten megyek a nőgyógyászhoz, de már aggódom. Mostanában szúrósan fáj és kicsit meg van duzzadva. Mikor észrevettem még nem fájt. Lehet ez polip, az fáj? Akinek volt ilyen hogyan távolította el a doki és mikor(szülés előtt, után)? Válaszokat előre is köszönöm!2012. jan. 29. 22:34
1/5 anonim válasza:
Nálam az egyik petevezető elzáródott, a másik oldalon csak beljebb volt egy polip. Azt mondták le kell szedni, mert úgy helyezkedik el, mint egy pesszárium és addig nem fogok teherbe esni.Egy kábításban robotkarral szedték le, majd 3hót vártam, hogy sorra kerüljek. Maga a művelet és utána sem fáj,csak kisit vérzel majd. Egy hó múlva szövettan, ahol kiderült, hogy nem is polip volt. Most fél év telt el és 6 hetes terhes vagyok 4 év után.
2/5 A kérdező kommentje:
:)) Gratulálok! Jó egészséget kívánok nektek! Volt valami tüneted, fájt?
2012. jan. 30. 18:49
3/5 anonim válasza:
Köszi!
Nem fájt, "csak" nem lettem babás.
Hogy vetted észre? A nőgyógyász szólt, vagy benézett valaki? :)
4/5 A kérdező kommentje:
:) Mondjuk, hogy az utóbbi. A nőgyógyász még nem vette észre. Csak ultrahangot szokott csinálni, azon meg nem látni szerintem.
2012. jan. 30. 22:07
5/5 anonim válasza:
Akkor honnan tudod, hogy polip? Nem kellene a nőgyógyászodnak szólni, hogy nézze meg, mégiscsak ő az orvos.Megaztán, ha nem polip, hanem vmi más, lehet fontos, hogy minél előbb észrevegye a doki is. Majd írd meg légyszi mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!