Későterhes vagy már szülő kismama, akinek polip volt a méhnyakán?
Figyelt kérdés
Polipot találtak a méhnyakon. Nyomásra rettentően vérzik.és mióta vizsgáltak barnázok is, meg betadine kúpot kell használnom. Azóta fáj is a méhem és húz lefele.
Mit tehetek, hogy ne aggódjak annyira a baba egészsége és a saját fájdalmam miatt? 19 hetes km
2011. febr. 28. 16:19
1/2 anonim válasza:
nekem csak joval a terhesseg elott volt de rakerestem a neten es ezt talatam neked...remelem lesz benne hasznos valasz http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajna nem tudni mi lett a nem fekvő, akkor 16 hetes kismamával és babájával. de én is megpróbálok pihenni.. nagyon köszönöm.
2011. febr. 28. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!