Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Júniusba szülő kismamik, hogy...

Adri baba kérdése:

Júniusba szülő kismamik, hogy álltok a terhességel? Vácon szülő kismama van itt? Júni 17re vagyok kiírva

Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 11:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szioka!Én juni 19-re vagyok kiírva!De még se poci,se mocorgást nem érzek!! Amugy kutya bajom sincs az elejétől fogva:-)) Én pest megyében lakom.És neked????
2009. jan. 20. 11:42
 2/14 anonim ***** válasza:
Én júni 13-ra vagyok kiírva. A pocak most kezd látszódni, de a baba már nagyon régóta aktív (per.pill. is mocorog) :). Nagyon kis émelygésen kívül más panaszom nem volt szerencsére.
2009. jan. 20. 11:52
 3/14 anonim ***** válasza:
Szia!En is junius 17-re vagyok kiirva!:) Pocim most kezdett el noni.A babat tegnap este kezdtem el erezni.Jol megbogdosott szo szerint!Semmi pillango vagy halacska uszas erzes nem volt.Az elejen olyan nagyon rosszullet nekem sem volt de a szagokat a mai napig nem birom.:) Te hogy vagy?
2009. jan. 20. 11:56
 4/14 A kérdező kommentje:
Melyikőtök szül vácon?:)Nekem minden rendben vele.Nagyon aktív baba,az apja is érzi már ha rámteszi a kezét!:)
2009. jan. 20. 12:01
 5/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én a mensi alapján jún. 17-re, UH alapján jún. 23. vagyok kiírva. De a héten megyek UH-ra.

Nekem az elején "csak" gyomorfájásom volt. A hasam nem igazán nőtt még, bár én nem vagyok túl vékony. Jan. 13-án éreztem olyan halacskaszerűt, vagy mintha buborék pukkana és azóta még kétszer, de napok óta semmi.

Ja én egyébként Pesten szülök a Szent Imrében, márha felérünk, mert Rácalmáson élek.

Vigyázzatok magatokra!

2009. jan. 20. 12:05
 6/14 anonim ***** válasza:
szia!en juni 14-re vagyok kiirva.a pocim lassan nö,aki nem tudja,hogy babäs vagyok,nem veszi eszre.a mocorgäst mär a 15.hettöl erzem,nagyon aktiv a babäcskäm.amugy a 6-9hetig volt egy kis hänyingerem,meg gyenge voltam,azon kivül semmi.most mär nagyon jol vagyok!sajna viszont en sem vagyok väci,en külföldön lakom... :) jo pocakosodäst!
2009. jan. 20. 12:18
 7/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én június 20-ra vagyok kiírva, de várhatóan 2-3 héttel előbb fogok szülni (Pesten a Szent István kórházban), mert ikrekkel vagyok terhes. Én a 16. héttől érzem őket, a hasam meg már most nagyon nagy. Egyébként nincs semmi tünetem, tehát ez a második trimeszter eddig gondtalan. :)

Boldog babavárást mindenkinek!

2009. jan. 20. 12:54
 8/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én június 8-ra vagyok kiírva. Nekem már egy ideje elég szépen nő a pocim. már kabáton keresztül is látni lehet. :) Jól érzem magam. Élvezem ahogy dirigál a pocimban a kis manóm. :) Bár vannak pihenősebb napjai, de mindig bejelentkezik, hogy megnyugodjak. :) Már 3 hete tudom, hogy ő ficánkol odabent. Minden jót!

21 hetes kismami

2009. jan. 20. 13:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok, dejo latni mas juniusban szulo kismami hozzaszolasat :)) Mi jun.21-re vagyunk kiirva (leghosszabb nappal az evben), es 2 hete kezdett latszani a kis hasim. MEg nem erzem a mozgasat, de ugy tudom a 22-ig hetig siman bejelentkezik majd,igy en nem aggodom. Jovo kedden megyel UH-ra, ott majd megint lathatom vegre a babot. A varandossag 2. trimesztere sokkal kellemesebb nekem (kiveve az enyhe allergiam, az inyem felpuhulasat, es az aranyeret, de mindezeket jol viselem) mint az elso 3 honap.HA minden igaz en Bp-n a SOTE II-n szulok (meg varunk 1 emailt, ami lehet h kulfoldre szolit bennunket, akkor Dublinban szulunk).

Mindenkinek boldog babavarast.

19hetes kismami.

2009. jan. 20. 13:31
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is a SOTE II-n szülök, ha minden igaz (második).
2009. jan. 20. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!