Júniusba szülő kismamik, hogy álltok a terhességel? Vácon szülő kismama van itt? Júni 17re vagyok kiírva
Sziasztok!
Én a mensi alapján jún. 17-re, UH alapján jún. 23. vagyok kiírva. De a héten megyek UH-ra.
Nekem az elején "csak" gyomorfájásom volt. A hasam nem igazán nőtt még, bár én nem vagyok túl vékony. Jan. 13-án éreztem olyan halacskaszerűt, vagy mintha buborék pukkana és azóta még kétszer, de napok óta semmi.
Ja én egyébként Pesten szülök a Szent Imrében, márha felérünk, mert Rácalmáson élek.
Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok! Én június 20-ra vagyok kiírva, de várhatóan 2-3 héttel előbb fogok szülni (Pesten a Szent István kórházban), mert ikrekkel vagyok terhes. Én a 16. héttől érzem őket, a hasam meg már most nagyon nagy. Egyébként nincs semmi tünetem, tehát ez a második trimeszter eddig gondtalan. :)
Boldog babavárást mindenkinek!
Sziasztok! Én június 8-ra vagyok kiírva. Nekem már egy ideje elég szépen nő a pocim. már kabáton keresztül is látni lehet. :) Jól érzem magam. Élvezem ahogy dirigál a pocimban a kis manóm. :) Bár vannak pihenősebb napjai, de mindig bejelentkezik, hogy megnyugodjak. :) Már 3 hete tudom, hogy ő ficánkol odabent. Minden jót!
21 hetes kismami
Sziasztok, dejo latni mas juniusban szulo kismami hozzaszolasat :)) Mi jun.21-re vagyunk kiirva (leghosszabb nappal az evben), es 2 hete kezdett latszani a kis hasim. MEg nem erzem a mozgasat, de ugy tudom a 22-ig hetig siman bejelentkezik majd,igy en nem aggodom. Jovo kedden megyel UH-ra, ott majd megint lathatom vegre a babot. A varandossag 2. trimesztere sokkal kellemesebb nekem (kiveve az enyhe allergiam, az inyem felpuhulasat, es az aranyeret, de mindezeket jol viselem) mint az elso 3 honap.HA minden igaz en Bp-n a SOTE II-n szulok (meg varunk 1 emailt, ami lehet h kulfoldre szolit bennunket, akkor Dublinban szulunk).
Mindenkinek boldog babavarast.
19hetes kismami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!