Júniusba szülő kismamik, hogy álltok a terhességel? Vácon szülő kismama van itt? Júni 17re vagyok kiírva
Június 14-re vagyok kiírva, már egész korán elkezdett látszani a pocakom. Mindössze 3 kg-ot híztam, de az az utolsó grammig a hasamra ment. Olyan mintha lenyeltem volna egy helyes kis görögdinnyét. Az első néhány hétben rosszullét, azóta semmi. A Pici meglehetősen sokat mozog.
Boldog babavárást Mindenkinek!
Sziasztok Kismamik,
Én június 23-ra vagyok kiírva, és bár Váchoz lakom közelebb, de én mégis a Szent Istvánban fogok szülni, mert ott van a dokim. Nekem már szépen látszik a pocakom, persze nagykabátban még nem :) Igaz, nekem második lurkó, és ha nem első a terhesség, akkor hamarabb látszódnak a változások.
Nekem az első 3 hónap nem volt a legkellemesebb, gyomorégésem volt, szinte mindentől. Szerencsére ez most elmúlt :)
Babócát a 16. héttől érzem, mostanra már szinte minden napszakban jelentkezik, egyre erőteljesebben.
Párom is mindig rohan otthon, ha szólok, hogy mocorog a drága, hogy érezhesse.
Jó babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!