Volt már olyan aki nem érzett semmit miközben elment a babája? Csak mert 9 hetes leszek és eddig iszonyú rosszul voltam hánytam, szédültem, fájt a hasam alja, a héten meg semmi csak a cicim feszül. Nem akarom túlparázni, de azért rossz érzés.
Szia!
Ne is gondolj ilyen szörnyűségekre!!Nincs veled semmi baj,az ilyesmi gyakran előfordul.Van olyan,hogy másnap már úgy ébredsz,hogy semmilyen tüneted nincs.És ki tudja mit hoz a jövőhét,lehet újra rád találnak a kellemetlen tünetek. (bár ne legyen így)Úgyhogy csak pozitívan állj a dolgokhoz és akkor minden oké lesz!!!
Boldog babavárást kívánok! 29 hetes
Ne gondolj ilyen rosszra. Legtöbbször ha baj van, az görcsöléssel, vérzéssel jár. A tünetek elmúlása normális. Ha viszont nagyon aggódsz, inkább menj el dokihoz, akkor megnyugszol és az a biztos! Az idegeskedés ártalmas. :)
Boldog babavárást!
Szia! Ne aggódj, én uígy voltam. 6 hétre kezdődtek a rosszullétek, menni nem bírtam, állandóan hánytam. 2 hétig tartott, egyszer (8 héten) úgy keltem fel, hogy semmi bajom nem volt, csak a mellem feszült továbbra is. Szóval, inkább örülj neki, hogy csak eddig tartott. Minden jót!
19 hetes
Egy régebbi válaszomból: (8-9 héten) átveszi a progeszteron termelést a méhlepény a petefészkektől. Sokszor azért van vetélés, mert a petefészek már, a méhlepény még nem termel elég progeszteront.
Azaz ilyenkor csökkenhet a hormon-szinted, lehet hogy e miatt vagy jobban.
Most ez lehet hogy aggasztóan hangzik, de nálam pl semmit nem jelentett hogy átmenetileg jobban lettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!