Miért rossz az, ha keményedik a hasam? Egyáltalán milyen érzés az pontosan?
Figyelt kérdés
26 hetes km vagyok es neha azt gondolom, hogy kemenyedem, ilyenkor eleg feszes a hasam, de nem tudom, hogy ez az az érzés e... Lehet csak puffadás? Magnéziumot szedek eleget.2010. jan. 26. 21:30
1/4 anonim válasza:
Nekem mindkét terheségnél iszonyú kemény volt végig. Az elsőnél még valami gyógyszert is kaptam, de nem szedtem be, mert felpörgetett ezért nyugtatókat írtak mellé...terhesen...nonszensz. A másodiknál is végig kemény voltam. Azért baj, mert ha nagyon bekeményedik, vetélés is lehet belőle, vagy koraszülés. Ha szedsz elég magnéziumot, ne aggódj. Akkor is van normális keményedés.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor nem aggodom annyira. Mindenesetre mikor megyek legkozelebb megkerdezem a dokim...
2010. jan. 26. 21:41
3/4 anonim válasza:
Nekem elmagyarázta a dokim, amikor megkérdeztem tőle, hogy miért kell magnéziumot szednem, amikor nem is keményedek. Azt mondta, hogy előfordulhat észrevétlen keményedés is, pl alvás közben. A keményedés tulajdonképpen jóslófájás, de a jósló épp úgy, mint az igazi fájás, tágítja a méhnyakat. Márpedig az nekünk nem előnyös, mert koraszülést okozhat.
4/4 anonim válasza:
Én az elsőnél is végig azt hittem, keményedés. Most a másodiknál már tudom, hogy sokszor kinyújtózik alul a pici, és az olyan, mintha feszítené szét. Az igazi keményedések nekem csak a 35. hét körül kezdődtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!