Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvileg fejfekvésű a babám,...

Elvileg fejfekvésű a babám, de annyira lennt mozog szinte a húgyhólyagommal játszik! Lehet hogy megfordult, vagy a fejével csinálja? Nagyon rossz érzés mert lenyilamlik! 21 h km

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
21 hetesen még egyik nap fejfekvésű, aztán gondol egyet és bukfencezik egyet. Akár naponta változtatja a helyzetét. Az, hogy uh-n épp mit láttatok, az nem jelent semmit :)) Még bőven van helye, hogy úgy mozogjon, ahogy neki tetszik.
2010. aug. 24. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez így van, ahogyan mondod, végig ez lesz, lefejel időnként.
2010. aug. 24. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Az en kismanom kb.4 hete fordult be a szulocsatornaba,es azota nagyon elvan a hugyholyagommal,ami neha kellemetlen,de igy is nagyon elvezem,amikor helyezkedik(pl.most is :D).Ha neked ilyen hamar elkezdte,akkor nem art,ha felkeszulsz,hogy lesz meg kellemetlenebb is.

Kellemes babavarast kivanok,es jo egeszseget!

33 hetes boldog kismama :))

2010. aug. 24. 17:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez fura, mert én is így érzem!Örültem is a kérdésednek!Én 36 hetes vagyok, és már a 30. hét óta fejjel lefelé van a kis drágám.A múlt heti UH is megerősítette ezt.90 %-ban fennt rugdos középen, és jobb oldalt ( a bordáimat rúgja le:)) De nagyon sokszor előfordul, hogy egészen lennt nyomja ki valamijét, és ott is sokat mozog.Én se tudom ezt hova tenni.Mert ő már nagy ahhoz, hogy forogjon, és csak úgy változtassa a helyzetét.Lehet, hogy a keze van ott?Vagy a fejét érzem?Bocs, de én se tudom erre a választ.Viszont velünk is ez van.
2010. aug. 24. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!