Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is fél a koraszüléstől?

Más is fél a koraszüléstől?

Figyelt kérdés
21 hetes babás vagyok,elég problémás terhességgel.Sokszor eszembe jut a koraszülés.Már számolom,hogy csak úgy 30. hétig bírjam ki.Nektek eszetekbe jut ilyesmi vagy csak én vagyok nagyon parás?
2012. jan. 28. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is féltem,bár nem volt rá okom mert szinte tökéletes terhességem volt,de mégis féltem néha.Aztán mikor elérkezett a 34.hét onnantól már kezdtem megnyugodni ebből a szempontból,utána már azon izgultam hogy mindig mozogjon!!Végül egészséges kisfiú 40.héten:)
2012. jan. 28. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is féltem,mert a 30-ik hét után nagyon görcsölt a hasam egészen lent. Kaptam Mgb6-ot, pihengettem és pár hét alatt rendbe jöttem. Akkor még azon szurkoltunk a dokival együtt,hogy ne szüljek meg idő előtt. Végül is 40+1napra szültem meg.
2012. jan. 28. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Én mind a kettőnél rettegtem a koraszüléstől. Az elsővel azért, mert az első volt :) de aztán a 41. hét végén bújt ki, a másodiknál azért, mert a nagy is kicsi volt még és sokat emelgettem. Őt csak 3 nappal hordtam túl :)

A parázás normális, mostantól mindig lesz valami a gyerekkel kapcsolatban, ami miatt parázol majd :)

Ha problémás a terhesség, akkor vigyázz magatokra, amúgy meg boldog babavárást!

2012. jan. 28. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Az első terhességemnél eszembe sem jutott - a kisfiam ie. burokrepedés miatt harmincegy hétre született. A második terhességemnél hittem benne, hogy nem lehet gond - őt ugyanemiatt veszítettük el a 22. héten... Kezdem azt érezni, soha nem hiába aggódik az ember. Bocsánat, hogy nem volt pozitív a válaszom. :(
2012. jan. 28. 17:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves 4/4!Nagyon sajnálom a veled történteket!Én is bízom benne,hogy minden rendben lesz,de tudat alatt bennem van a félsz.Az első babáddal azért minden rendben volt?

A többiknek is köszi a választ,látom nem vagyok egyedül.

2012. jan. 28. 18:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia. Én is nagyon féltem, hogy baj lehet. A barátnőmmel együtt kezdtük a terhességet, csak 3 hét volt köztünk. Ő volt az öregebb. A 28 hetes vizsgálatán megállapították, hogy elöregedett a méhlepény, és leállt a baba fejlődése, már 3 hete nem nőtt semmit...

Megcsászározták, és a kislánya 605 grammal, és 36 centivel született. És mindketten jól vannak, kb 2 hónapot voltak korházba, és ahogy elérte a 2 kilót hazaengedték.

Én még mindig pocakos vagyok (37. hetet taposom)!

Ezt csak azért írtam le, hogy tudd, ha jó orvosod van, és rendszeresen jársz vizsgálatokra, akkor már nagy esélye van a babának a 25. héttől. Persze mindig vannak kivételek.. Sajnos.

De fel a fejjel, nem szabad arra gondolni, hogy baj lehet, mert csak bevonzod magadnak a rosszat. Gondolj arra, hogy minden rendben van, a pici jól érzi magát odabent, és akkor nyugodt ő is, ha Te is az vagy.

2012. jan. 29. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!