Más is fél a koraszüléstől?
Én mind a kettőnél rettegtem a koraszüléstől. Az elsővel azért, mert az első volt :) de aztán a 41. hét végén bújt ki, a másodiknál azért, mert a nagy is kicsi volt még és sokat emelgettem. Őt csak 3 nappal hordtam túl :)
A parázás normális, mostantól mindig lesz valami a gyerekkel kapcsolatban, ami miatt parázol majd :)
Ha problémás a terhesség, akkor vigyázz magatokra, amúgy meg boldog babavárást!
Kedves 4/4!Nagyon sajnálom a veled történteket!Én is bízom benne,hogy minden rendben lesz,de tudat alatt bennem van a félsz.Az első babáddal azért minden rendben volt?
A többiknek is köszi a választ,látom nem vagyok egyedül.
Szia. Én is nagyon féltem, hogy baj lehet. A barátnőmmel együtt kezdtük a terhességet, csak 3 hét volt köztünk. Ő volt az öregebb. A 28 hetes vizsgálatán megállapították, hogy elöregedett a méhlepény, és leállt a baba fejlődése, már 3 hete nem nőtt semmit...
Megcsászározták, és a kislánya 605 grammal, és 36 centivel született. És mindketten jól vannak, kb 2 hónapot voltak korházba, és ahogy elérte a 2 kilót hazaengedték.
Én még mindig pocakos vagyok (37. hetet taposom)!
Ezt csak azért írtam le, hogy tudd, ha jó orvosod van, és rendszeresen jársz vizsgálatokra, akkor már nagy esélye van a babának a 25. héttől. Persze mindig vannak kivételek.. Sajnos.
De fel a fejjel, nem szabad arra gondolni, hogy baj lehet, mert csak bevonzod magadnak a rosszat. Gondolj arra, hogy minden rendben van, a pici jól érzi magát odabent, és akkor nyugodt ő is, ha Te is az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!