30 hetes kismama vagyok. Az orvosom fél a koraszüléstől! Meddig huzhatom ki, ilyen eredménnyel?
Ma voltam orvosnál az eredményem C2100.És hozzá tette az orvos,hogy megvan puhulva a méhfal.
Magnéziumot és Nospát szedek!
Szia!
Nekem a 19. héttől ez az eredményem, mert sokat keményedtt a pocim. Most pénteken lesz 6. hete, hogy szinte fekszem, kevés séta, ha jól vagyok. Nem romlik az állapototm, a dokim azt mondta,így is ki lehet hordani egy terhességet, csak sok pihi. Én kaptam gyszr-t is, illetve napi 4 magnerott tbl-át szedek.
Az én orvosom a nospát megtiltotta, mert felpuhítja a méhnyakat, és az nem jó, mert akkor nem tart jól.
Pihej sokat, ne emelj, és ne lépcsőz!
24 hetes km
Köszi az eddigi válaszokat!Megprobálok minél többet pihenni.Lépcsőznöm meg muszály néha mert a 4-en lakunk!
Jó baba várást mindenkinek!
Szia!
Nekem 31 hetesen fájásokkal indult be a szülésem!Ugye egyből kórház,infúzió...32 hetesen haza engedtek,minél több pihenés...
Nagynak saccolták,úgyhogy mindenki biztos volt benne hogy a méhszájam nem bírja sokáig!
A 35. hétig nagyon vigyáztam magunkra,de utána lépcső egész nap mentem,vasalás takarítás ablakpucolás,szóval minden!És 39+4 hétre szültem tényle nagy kislányt!3950 gramm és 61 cm volt!
Köszi a válaszokat!Jó babázást nektek!
Remélem én is kihuzom még egy darabig.Bár ez a harmadik babánk,és két gyerköc mellet nem könnyű eleget tenni a doki utasitásainak.De amennyire tudom,betartom a pihenést!!
Szia!
Én a 28. héttől 2 ujjnyira nyitva voltam és 42. hétre szültem. Szigorú fekvésre voltam ítélve, de azért néha rosszalkodtam és egy-egy kirándulás is belefért. :) Ne aggódj, semmi baj nem lesz, de azért vigyázz magadra és pihenj sokat. Semmi hirtelen mozdulat vagy emelgetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!