Más is ennyire fél a koraszüléstől?
Szerintem ne parázz, teljesen normális! Én még csak 24 hetes vagyok, de nincs olyan nap, hogy ne jusson eszembe a koraszülés lehetősége! Én is félek tőle, szerintem minden kismamának átszalad az agyán!
Az a fura nálam is, hogy minden rendben, teljesen zárt a méhszájam, mégis ez a legnagyobb félelmem jelenleg! Szerintem ugyanaz a jelenség, mint amikor naponta eszedbe jut az, hogy minden rendben legyen a babóval, meglegyen keze-lába, egészséges legyen! Nekem az elején ez volt mindig a parám!
Szerintem teljesen normális, hogy félsz ettől, én is féltem, illetve még pár napig én is tartok tőle, mert most 4 napig nincs itthon a dokim:-)
Én azt vettem észre, hogy egy kismama mindig éppen az aktuális lehetséges problémáktól fél. A 30. hét után mi más foglalkoztatna, minta baba mérete, és a szülés ideje? NAgyon örültem minden forduló napnak, amikor egy héttel "öregebb" terhes lettem, mert egyre biztosabb volt, hogy nem lesz semmi baja a kicsinek, egészségesen születhet.
Ezért is mentem a 31. héten el táppénzre, szedem a magnéziumot még most is, és próbálok lazítani, pihenni. Bár Neked ez nehezebb a 2 gyerek mellett.
Számold a napokat és a heteket, mert olyan jó érzés felkelni úgy reggel, hogy milyen jó, hogy eseménytelen volt a tegnapi nap:-)
Minden jót és kitartást!
(35+6 hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!