33 hetes kismama vagyok és ma különösen fáj a hasam alja. Nagyon enyhén olyan mintha menzesz szerű fájdalom lenne, enyhén feszítő érzés. Ez lenne a jóslófájás? Ha igen, akkor tartanom kell koraszüléstől, vagy nincs összefüggésben?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat előre is!2009. nov. 10. 13:31
1/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül josló fájás. Lehet az időjárás okozza. Pihenj le , és ne csinálj semmit csak feküdj. Eü-s
2/4 anonim válasza:
Nekem is előfordult,most is szokott.Az ilyen időben meg főleg.Tényleg pihenj,vegyél be magnéziumot,az szokott segíteni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ha enyhén fáj, akkor az lehet jósló, de nem jelent koraszülést. Nekem kb. a 36. héttől vannak ilyenek, de nekem időm sincs lepihenni, mert mire eljutnék odáig, elmúlik :o))
Ilyenkor én alkalmazni szoktam a szülésfelkészítőn tanult légzéstechnikát és ellazulást. Tényleg segít, és legalább gyakorlok is az igazira :o)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Sajnos nekem sincs nagyon lehetőségem napközben lepihenni, mert dolgozom, este meg általában még főzök.... Lehet ezt kellene visszafogni.
2009. nov. 11. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!