Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félelem a koraszüléstől?

Félelem a koraszüléstől?

Figyelt kérdés
Ahogy telik az idő, úgy félek egyre jobban attól hogy koraszülött lesz a babám. Más is van/volt ezzel így? Mindig mondogatom neki hogy még bírjon ki pár hetet.
2012. jan. 16. 13:05
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
szia bennem is egy ilyen félelem én is beszélni szoktam neki de aszt mondják hogy tök fölöslegesen rágodok rajta de azért piszkál hány hetes vagy?20hkm
2012. jan. 16. 13:25
 2/32 A kérdező kommentje:
31 hetes vagyok.
2012. jan. 16. 13:29
 3/32 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Karácsonykor voltam 29hetes.Folyamatos keményedéseim voltak 10 percenként órákon át.Hívtam a dokimat,aki tanácsolta,azonnal menjek be a kórházba,de úgy készüljek,bent is maradok.Hála,komoly nem volt,csak a magne b6-ot emelték fel 3*2-re.Hát meg voltunk ilyedve.Azóta rettegek,hogy nehogy koraszülésem legyen...Most már 32hetes vagyok,de még félek.
2012. jan. 16. 13:32
 4/32 A kérdező kommentje:
Nekem is mondta a dokim is és a védőnő is hogy fel mehetek vele 3x2-re ha szükség van rá. De szerencsére nem kell annyi.
2012. jan. 16. 13:37
 5/32 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 31+3 hetes vagyok. Nekem is eszembe jut ilyesmi. De azért remélem nem lesz baj. Eddig problémamentes volt a terhességem, nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz és nem akar nagyon hamar kibujni.
2012. jan. 16. 14:45
 6/32 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 30+4 hetes, nekem is megfordul ilyesmi a fejembe, de próbálom mindig elhessegetni az ilyen gondolatokat. Szerencsére egyenlőre hírből sem ismerem milyen az a keményedés, remélem így is marad. Első babámat várom, lehet ezért is vagyok aggódósabb...az elején azért aggódtam, hogy rendesen "kapaszkodjon a picurka", utána, hogy a leletek jók legyenek, azután, hogy rendesen fejlődjön..most meg azon, hogy ne jöjjön hamarabb...és már előre tudom, hogy a 36 hét utána azon fogok aggódni, hogy minden rendbe legyen a szülésen:P Szülés után meg azon, hogy....... sorolhatnám:)

Ez az aggódás az anyává válással együtt jár szerintem..csak nem szabad túlzásba vinni:)

Boldog babavárást:)

2012. jan. 16. 15:21
 7/32 anonim ***** válasza:
Nekem a lányom koraszülött volt 34 hétre. Nincs és nem is volt semmi gond Hála Az Istennek de megjártuk a koraszülött osztályt és láttam egy két dolgot. MOst mikor terhes lettem megint eszembe sem volt ilyesmi de most hogy a húszas heteimben vagyok megőrülök, bedepizek, teljesen kikészültem már. Sírva ébredek hogy még mindig csak ennyi hetes vagyok. Ma reggel is a kórházban nyitottam a napot. A dokim azt mondta hogy ha ennyire fogok parázni befektet mert ez nem normális amennyit aggódok és ott majd naponta rám néznek. Nagyon gáz vagyok :(
2012. jan. 16. 17:04
 8/32 anonim ***** válasza:
En is 31 hetes vagyok, es allandoan aggodok, konkretan rettegek a koraszulestol. Sajnos a 20. het ota sokat faj a hasam, 24. hettol kemenyedek, neha mensisen faj a hasam, szoval van minden. Most mar 2. napja ugy erzem, h josloim vannak, es rettenetesen aggodok. Nekem is az elso kislanyom 35 hetre szuletett, nem volt baj vele, megis megviselt. Minden vagyam az, h ez a baba idore jojjon, legalabbis ne 37 het elott. De felek, a sok felelem miatt bevonzom a koraszulest. Kulfoldon elek, 24 hetesen megtudtam, h itt nincs visszatartas, ha jon a baba, akkor hagyjak megszuletni, hettol fuggetlenul. En ezutan kezdtem konkretan rettegni, raadasul pont ekkor fajt a legtobbet es legjobban a hasam. En is mondogatom, h na meg 1 het, es mar erettebb, aztan meg 1 het, es igy tovabb. Nagyon nem jo erzes. Szivesen beszelgetnek veletek!
2012. jan. 16. 19:17
 9/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Az 5 . válaszoló vagyok. Ha ilyen szépen össze jöttünk, tarthatnánk is a kapcsolatot, legalább hetente!

Próbáljunk meg nem agyalni, hogy mi lesz mert tényleg bevonzzuk a bajt!

Nekem kisfiam lesz, Ádámnak fogják hívni, első baba és 3 évet vártunk rá. Ha van kedvetek ti is írjátok már meg a nemét és nevét babátoknak!

Andi voltam!

2012. jan. 16. 19:36
 10/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Jó ötlet ez a kapcsolattartás. :)
2012. jan. 17. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!