Félelem a koraszüléstől?
Én most vagyok 30+4 hetes, nekem is megfordul ilyesmi a fejembe, de próbálom mindig elhessegetni az ilyen gondolatokat. Szerencsére egyenlőre hírből sem ismerem milyen az a keményedés, remélem így is marad. Első babámat várom, lehet ezért is vagyok aggódósabb...az elején azért aggódtam, hogy rendesen "kapaszkodjon a picurka", utána, hogy a leletek jók legyenek, azután, hogy rendesen fejlődjön..most meg azon, hogy ne jöjjön hamarabb...és már előre tudom, hogy a 36 hét utána azon fogok aggódni, hogy minden rendbe legyen a szülésen:P Szülés után meg azon, hogy....... sorolhatnám:)
Ez az aggódás az anyává válással együtt jár szerintem..csak nem szabad túlzásba vinni:)
Boldog babavárást:)
Sziasztok! Az 5 . válaszoló vagyok. Ha ilyen szépen össze jöttünk, tarthatnánk is a kapcsolatot, legalább hetente!
Próbáljunk meg nem agyalni, hogy mi lesz mert tényleg bevonzzuk a bajt!
Nekem kisfiam lesz, Ádámnak fogják hívni, első baba és 3 évet vártunk rá. Ha van kedvetek ti is írjátok már meg a nemét és nevét babátoknak!
Andi voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!