Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félelem a koraszüléstől?

Félelem a koraszüléstől?

Figyelt kérdés
Ahogy telik az idő, úgy félek egyre jobban attól hogy koraszülött lesz a babám. Más is van/volt ezzel így? Mindig mondogatom neki hogy még bírjon ki pár hetet.
2012. jan. 16. 13:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
"Dominikos" válaszoló vagyok.Itt írtam,mennyire félek a koraszüléstől.Na,most nemrég jöttem haza a kórházból,visszatartáson voltam!Szerintem én ezt megéreztem!Mensis görcseim lettek délutánra,rohanás a kórházba,infúziót kaptam,de hála,leálltak a fájások.3 nap után hazajöhettem.Tanács: ágynyugalom.Még legalább 2-3 hetet ki kéne húzni.34 hetes km.
2012. jan. 31. 09:50
 22/32 A kérdező kommentje:
Úgy látszik ez a koraszüléstől való félelem nálam is meghozta az eredményt. Holnap be kell feküdnöm mert kevés a magzatvíz, és ha nem javul 2 hét alatt akkor megindítják vagy simán vagy császárral. De ha javul is akkor is bent kell már feküdnöm végig. Ráadásul nem a hozzánk tartozó kórházba, hanem Pestre. :( Úgyhogy most egy darabig nem leszek itt, de azért ha haza kerülök felnézek ide hogy kivel mi történt. Remélem mindenkivel rendben lesz minden. Ha addig nem írnék, szép, könnyű szülést kivánok nektek.
2012. jan. 31. 10:41
 23/32 anonim ***** válasza:

Lanyok, ezt nem hiszem el. Reggel jottem ki a korhazbol, teganp delutantol bent voltam. 9!!!!! oran keresztul 3 perces kemenyedeseim voltak, ctg is merte oket. 70ig ment fel az ertek, nem tudom mit jelent. Meg voltam gyozodve, h szulni fogok, amikor meg tobb ora utan is pontosan 3 percenkent jottek az osszehuzodasok. Ejjel 2kor lettek ritkabbak, volt par ora amikor mar nem volt, utana meg orankent 2-4. Mar az este kaptam egy tudoerlelo szurit, ma reggel meg 1et. Aztan hazaengedtek, mert kozel lakom a korhazhoz. En vagyok, aki kulfoldrol ir, es ahol nincs visszatartas. Meg a sajat magneziumot is elfelejtettem magammal vinni. : (

En ma vagyok 32 het 6 napos, nagyon bent kene meg maradjon legalabb 3 hetet, a korhazban azt mondtak, meg 2 is nagyon jo lenne. Sajnos mondtak, h mivel a kislanyom is korababa volt ( 35 het), lehet ez a baba is az lesz. Erdekes modon es szerencsere a mehszajam meg nem nyilt ki, ez viszont nagyon jo.

2012. jan. 31. 15:05
 24/32 anonim ***** válasza:

Dominikos valaszolo: neked milyen fajasaid voltak? Osszehuzodasok? Hany percenkent? Megnyilt a mehszajad? Nekem itt semmit nem tanacasoltak, itt az a nezet, h az agybanfekves ezen nem segit, de a magnezium se. Persze mondtak, h semmi emeles, puhenjek tobbet, de fekvest egyaltalan nem javasoljak. Lehet van benne valami, mert en fekve is pont annyira kemenyedek.

Kedves Kerdezo! Kitartast neked! Biztos minden rendben lesz, en szoritok! 2 het mulva mar teljesen erett lesz a baba, gondolj erre. Ha tudsz, majd irjal, illetve irjon mindenki, kivel mi lett, meddig huzta!

Kivanom, h 36 het elott ne szulnon senki! Minden jot!

2012. jan. 31. 15:09
 25/32 anonim ***** válasza:

Megint en vagyok: visszaolvastam, es latom, h minenkinek kisfiu lesz.

Vegre a mult heten mi is megtudtuk 100 szazalekra, h kisfiu. Gergo lesz a neve, testvere nagyon varja. Nem is erti, miert van meg mindig bent. : )

4 D ultrahangon voltunk, nagyon jo szonografusnal, es a babat 32 het 1 naposan 2,5 kilora tippelte. Allitolag angyon nagy, mindene 3 hettel nagyobb, ha a sulya nem is pont ennyi. Ez kicsit nyugtat, persze tudom, nem a kilo szamit, hanem a betoltott het. De a kislanyom 35 hetesen teljesen jo volt, viszont a kisebb sulya miatt nagyon kis esetlen volt, szopizni sem tudott. Minden vagyam az, h ezt a babat tudjam szoptatni. ( persze ennel meg nagyobb vagyam, h teljesen egeszsegsen szulessen, legyen minden rendben).

2012. jan. 31. 15:16
 26/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Most hétvégére haza engedtek. De ma már mennem kell vissza. Nem kaptam semmit csak másik vasat. De nem engedtek el mert nem jók a ctg-im. A magzatvíz is kevés még mindig. Állandó uh meg napi ctg. Ha hirtelen romlik a dolog akkor császár. Ti hogy vagytok?
2012. febr. 12. 10:26
 27/32 anonim ***** válasza:
Ezt nem igaz komolyan én tegnap jöttem haza a kórhzból jan 27.én feküdtem be visszatartásra. belső méhszáj nyitva de már ez a 34.hét :) Még nekem is 2 hét kell mindenképp.
2012. márc. 3. 11:33
 28/32 anonim ***** válasza:
7. válaszoló voltam akinek Tomikája lesz, de ha 40 hetet kibírunk akkor a kezelőorvosomról nevezem el az tuti :D
2012. márc. 3. 11:36
 29/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Mizujs veletek? Mi meg vagyunk. Kihúztuk a 40. hétig. Sőt 1 napot rá is húztunk.
2012. márc. 25. 15:43
 30/32 anonim ***** válasza:

szia 7. válaszoló vagyok.

másodszor is vissza kerültem és csak múlthét pénteken 37 hetesen engedtek haza. most pénteken leszek 38 ha Isten is engedi.de fekvés van. A 3 évesem anyáméknál és nagyon beteg lett már teljesen kivagyok merülve agyilag érzelmileg és fizikailag is mert gyakori fájásaim vannak 2-3 naponta hetek óta. Remélem minden rendbe jön végre.

Ti nagyon ügyik voltatok gratula!!!

2012. márc. 27. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!