Félelem a koraszüléstől?
7. válaszoló vagyok. Nekünk is kisfiunk lesz Tomika ha addig nem jön jobb név. :)
Szóval én ma nyugodt vagyok mert tegnap szerintem annyira lejárattam magam a kórházban hogy csak na. Nem bánom mert így vagyok nyugodt, de megfogadom hogy mostantól nem vizsgáltatom magam hetente, mert minek...először gondolkozok és csak aztán pánik. Ti hogy vagytok?
8. valaszolo vagyok. Nekunk 2. baba lesz, van mar egy majdnem 5 eves lanyom. Ha minden igaz, most fiu lesz, bar csak 12 es 16 hetesen mondtak ezt, azota nem mondtak, nem kerdeztuk. Ha fiu valoban, akkor Gergo lesz.
En sajnos nem vagyok tul jol. sokat faj a pocak, es kemenyedek is, igy tenyleg minden napnak orulok, h mg bent van a baba. Amint mar irtam, eloszor 35 hetres szultem, emiatt is felek, na meg a sok hasfajas miatt. Holnap toltom a 31 hetet.
Valaki irta, h hetente ment a korhazba. VOolt egy idoszak amikor 4 het alatt mis is 3szor mentunk ugyeletre, nekem is mar ciki volt. De annyira fajt a hasam, h muszaj volt menni. Utoljara 24 hetesen mentunk ugyeletre, azota nem, de meg is tudtuk, h ugysincs szules visszatartas. Legkozelebb mar csak szulni megyunk ami soron kivuli lesz.
Szia!
Andi vagyok az első oldalrol!
Én egész jol vagyok. Már nem fuldoklok. Nem sok van már hátra. Semmi tunetem nincsen, hogy beindulna esetleg a szülés. Próbálok nem idegeskedni, más miatt. És akkor minden rendben lesz.
És te kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!