Milyen ennivalót, harapnivalót vigyek a korházba ha megyek szülni? Mit érdemes?
Szia!
Én semmit nem vittem magammal.
Szülés után hozattam be másnap mikor levittek a babaágyra (mert császároztak) húslevest, de csak a levét ittam meg. Inni kell sokat. Adnak kaját csak az nem olyan finom.
Minden jót neked! :-)
szia! innivalót készíts be és egy kis csokit. erre akkor lehet szükség, ha elhúzódik a vajúdás. vagy éjszaka szülsz, kaját már nem kapsz, de egy kis energiapótlás jól fog jönni.
egyébként én apának csomagoltam egy kis croissant, ez eláll a csomagjában. így nem halt éhen mellettem :)
vizet pakoljál. én ehettem csokit és szőlőcukrot. apának meg raktam croassant és csokit meg vizet neki is.
Amúgy a kórházba adnak kaját, de ha mennek látogatni akkor is ráérnek vinni neked!
En kulfoldon elek es itt eloiras, hogy vigyunk ennivalot magunkkal szulesre. Lehet enni, inni batran, ha bir az ember. Gondolom amiatt ilyen engedekenyek, mert itt nagyon keves szules vegzodik csaszarral aranyaiban, tehat nem ugy allnak hozza, hogy elore keszulni kell ra, hatha az lesz.
Azt javasoljak, hogy vigyunk edeset, sosat, asvanyvizet es gyumolcslevet, szoval ilyet is, olyat is, mert nem csak az anyuka nasijarol kell gondoskodni, hanem az apukajerol is, ha elhuzodik a szules.
En chipset vittem es edes kekszet nasinak. Vegul csak az asvanyviz fogyott el, hamar jott a baba.
Szules utan kaptam enni, de olyan remekul ossze volt valogatva az egyebkent boseges menu, hogy semmit sem tudtam belole megenni. Adtak borsolevest, amitol fajhat a baba hasa a tejen keresztul, adtak narancslevet, amitol szinten fajhat a hasa, tonhalas szendvicset, ami gyonyoru volt, viszont semmilyen formaban nem eszem halat. Sebaj, akkor nyitott a bufe, a ferjem hozott kakaot, mert csak az ment le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!