Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen ennivalót, harapnivalót...

Milyen ennivalót, harapnivalót vigyek a korházba ha megyek szülni? Mit érdemes?

Figyelt kérdés
és ha hirtelen kell indulni??37-hetes km
2009. máj. 29. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én semmit nem vittem magammal.

Szülés után hozattam be másnap mikor levittek a babaágyra (mert császároztak) húslevest, de csak a levét ittam meg. Inni kell sokat. Adnak kaját csak az nem olyan finom.

Minden jót neked! :-)

2009. máj. 29. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Ennivalóval ne nagyon készülj, mert a szülés megindulása után nem szabad enni (ha a végén műtéttel kell befejezni, nem jó, ha a gyomrod nem üres) egyébként meg könnyen ki is hányhatod. Szülés után viszont tényleg jól esik néhány falat finomság (igazán amit szeretsz, olyat vigyél) és egy jó adag hűvös innivaló. A vajúdás alatt szopogathatsz pl. szőlőcukrot, mert a energiát is ad és gyorsan felszívódik. Legjobb olyan dolgot vinni a szülés utánra, amit nem kell frissen készíteni és előre be tudod tenni a táskába, hogy otthon ne maradjon. Egyébként azért annyira nem szokott gyors lenni a szülés, hogy annyi, míg egy szendvics elkészül, ne férjen bele az időbe.
2009. máj. 29. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:

szia! innivalót készíts be és egy kis csokit. erre akkor lehet szükség, ha elhúzódik a vajúdás. vagy éjszaka szülsz, kaját már nem kapsz, de egy kis energiapótlás jól fog jönni.

egyébként én apának csomagoltam egy kis croissant, ez eláll a csomagjában. így nem halt éhen mellettem :)

2009. máj. 29. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:

vizet pakoljál. én ehettem csokit és szőlőcukrot. apának meg raktam croassant és csokit meg vizet neki is.

Amúgy a kórházba adnak kaját, de ha mennek látogatni akkor is ráérnek vinni neked!

2009. máj. 29. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:

En kulfoldon elek es itt eloiras, hogy vigyunk ennivalot magunkkal szulesre. Lehet enni, inni batran, ha bir az ember. Gondolom amiatt ilyen engedekenyek, mert itt nagyon keves szules vegzodik csaszarral aranyaiban, tehat nem ugy allnak hozza, hogy elore keszulni kell ra, hatha az lesz.

Azt javasoljak, hogy vigyunk edeset, sosat, asvanyvizet es gyumolcslevet, szoval ilyet is, olyat is, mert nem csak az anyuka nasijarol kell gondoskodni, hanem az apukajerol is, ha elhuzodik a szules.

En chipset vittem es edes kekszet nasinak. Vegul csak az asvanyviz fogyott el, hamar jott a baba.

Szules utan kaptam enni, de olyan remekul ossze volt valogatva az egyebkent boseges menu, hogy semmit sem tudtam belole megenni. Adtak borsolevest, amitol fajhat a baba hasa a tejen keresztul, adtak narancslevet, amitol szinten fajhat a hasa, tonhalas szendvicset, ami gyonyoru volt, viszont semmilyen formaban nem eszem halat. Sebaj, akkor nyitott a bufe, a ferjem hozott kakaot, mert csak az ment le.

2009. máj. 29. 21:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán kéne vajúdáskor enni,max szőlőcukrot,mert nem csak azt műtik aki császáros,hanme aki megszült és nem birja megszülni a méhlepényt.A mellettem levő csaj igy járt,De ez nagyon ritka,ne ijedj meg.Én már ilyenkor bekészitettem ásványvizet,csokit,ropit,szülés utánra.Amúgyse leszel éhes,inkább szomjas.Könnyű szülést-születést kívánok nektek.:)
2009. máj. 29. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!