Mit tudnék még adni neki ennivalót?
Figyelt kérdés
Babám 1 éves.Csak a párizsit kenyérrel,sajttal hajlandó megenni reggelire és vacsorára is.Se a rántotta,tejbedara,körözött.Semmi.A párizsi meg nem a legegészségesebb.2011. júl. 11. 21:23
1/5 anonim válasza:
főzelékek, levesek, sülthusok, gyümölcsszószokkal...
2/5 anonim válasza:
de jobb mint a semmi.
néhanapján 16 hónapos kislányomnak is ezeket adom reggelire sőt vacsira is..
bár ő mindenevő hála az égnek..
esetleg a rántottába tegyél mást is
reszelt alma? a tejbegrízbe banán?
virslit szereti? melegszendvics?..
3/5 anonim válasza:
Minőségibb felvágott (Délhús, Delco), tejberizs, bundás kenyér, tojáskrémes kenyér, főtt húsból otthon készült szendvicskrém...
4/5 anonim válasza:
Nálunk a virsli a sláger. Semmilyen felvágottat nem fogad el. A múltkor már szalámit és kolbászt, szalonnát adtam neki, azt megette. De pl. ma reggel csak sajtot evett magában. Én is bajban vagyok a reggelivel és a vacsival. Vacsira adhatsz neki, ha maradt az ebédből is, szerintem. Én van, hogy egy üveg főzeléket bontok fel neki, pedig már 17 hós. Azokat még úgy ahogy megeszi. Ebédre több variáció van, ott könnyebb eltalálni.
5/5 anonim válasza:
Az én lányom a kenyeret, zsemlét, kiflit kizárólag magában hajlandó megenni :( Úgyhogy, ha ebből indulunk ki, akkor Ti még jó helyzetben vagytok. Egyébként amiket írtál-rántotta, tejbedara, körözött- ezeknek a hozzávalóját ebédbe is bele tudod rakni, ha mindenképp szeretnéd, hogy egyen belőle. Nekik még nem olyan fontos a változatosság. A párizsi viszont tényleg nem a legegészségesebb. Próbálj meg sütni húst, és azt ha kihűlt vékonyan felszelni, olyan mint egy felvágott, csak nincs benne "szemét".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!