Mit csináljak? Megfáztam és nagyon rosszul vagyok étvágyam sincs! Eröltetem az ennivalot de mit tudok tenni hogy ne száradjak ki és a babának ne legyen baja? 22 hetes kismami vagyok!
Fogyassz bőven folyadékot ( ásványvíz, gyümölcslé ), egyél gyakrabban csak néhány falatkát, ha jólesik akkor gyümölcsöket, leveseket inkább.
Javulást kívánok!
A megfázásra igyál kamilla, bodza hársfa és csipkebogyó keverékét.
Én egyszerre forráztam a négyet, azt ittam, így a gyógyhatás is megvolt és nem is engedett kiszáradni. Mézzel és igazi citrommal ittam.
Ha kibírod, tegyél bele szegfűszeget és őrölt gyömbért illetve egy késhegynyi zúzott fokhagymát (minden bögrébe külön külön csak fogyasztás előtt. Szerintem a cél érdekében ki lehet bírni az ízét, annyira azért nem rossz. Én is ezt ittam 15 hetesen.
És C-vitamin minden mennyiségben. Nem tdod túlzásba vinni, kipisiled a fölösleget.
Hogy ne nagyon pazarold és minél többnek hasznát vegye a szervezeted, inkább naponta 3-4 részletben vagyél be kisebb dagokat mint egyszer de nagy dózist.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!