Ma voltunk a párommal várárolni karácsonyi ajándékokat meg ennivalót a hétvégére. Nagyon sokáig úgy 1 óra hosszáig nagyon fájt a hasam alja ez mitől lehet? Nagyon megijedtem.
Köszönöm a válaszokat előre is.
27 hetes
nekem is pont ez volt.. sajna ez mar igy marad.. mégis setalni es mozogni kell sokat.. en ugy megyek mint a pingvinek mindig utana :S
szedd rendesen a magneziumot, en ugy csinalom, hogy akkor veszem be, ha már nagyon fáj
pihenj is kicsit.
nyugi, nincs semmi baj, csak a méhszalagok..
és nem biztatlak, allitolag rosszabb is lesz :(
25,4 hetes kismama (akinek egy hete "jott ki" ez a tunet)
Szia!
A magne B6-ot szedd rendszeresen! Én is azt hittem, hogy csak a szalagok miatt fájt, kb. a 25 héttől, majd a 30.héten kiderült, hogy ki van nyílva a külső és középső méhszáj, a dokim le is tiltott mindenről, fekvés és napi 3x2 magneB6, most a 35. héten már feloldozott, mert nem nyíltam tovább hál Istennek, szóval lehet neked is pihenned-feküdnöd kéne. Sajnos nekem sem megy a jövés menés és a házi munka is csak részletekben, pedig elterveztem, hogy én marha fitt kismama leszek:-).
Szóval nézesd majd meg magad, de addig is pihenj többet!
Hajrá:-)
Köszönöm a segítséget!Mindenkinek kitartás!Sokat pihenek most is de akkor úgy látom még többet kell.
Boldog Babba várást!
Mégegyszer köszönöm!
Szia!
Napra pontosan egyidős a terhességünk.Ha huzamosabb ideig vagyok függőleges helyzetben,nagyon szokott fájni a hasam és be is keményedik néhány másodpercre.Én elmentem az orvosomhoz a panaszaimmal, sajnos teljesen visszahúzódott a méhnyakam, de még nem nyílt ki a méhszájam. Magne B6-ot ajánlott és mellette felírta a Diaphillyn 100 tablettát is.Valamint azt mondta, hogy ammennyit lehet pihenjek és a legjobb erre a fekvő helyzet, mert nem terheled a méhedet a baba súlyával.
Nem szabad idegeskedned,menj el az orvosodhoz, hogy megnyugodj.Nincsenek görcseid és ez jó jel.Feküdj a hétvégén minnél többet.
Köszönöm utolsó.Szívesen megismernélek főleg hogy egy cipőben járunk.Köszönöm a segítségedet.
Boldog Baba várást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!