Testvérem 4 hónapos terhes. Mikortól vehetek neki a babával kapcsolatos dolgokat, ajándékokat? Arra gondolok, hogy ismerősök mondták, hogy várjak még, mert még bármi lehet (elvetél). Szóval mikor szoktak, csak a végén?
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 05:13
1/5 anonim válasza:
Én félidő után vásárolnék, amikor már túl van a 20-23. héten. Sőt, általában a végére szoktuk hagyni, az utolsó hetekre.
Arra ügyelj, hogy ha vmi nagyobbat veszel, akkor szólj neki, nehogy ők is vegyenek, vagy már legyen. Volt ebből már malőr...
2/5 anonim válasza:
Szerintem vehetsz már egy két apróságot.A 12.hétig szoktak várni,addig nagyobb az esély hogy elmegy a baba.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ezt vele beszéld meg. Én senkinek nem engedtem vásárolgatni az utolsó trimeszterig. Nekem nem esett volna jól, hogy én magam sem vásárolok, más meg hordja ide a babaholmit.
Kérdezd meg őt, hogy ő mit gondol, mikor szeretne ajándékot kapni.
4/5 anonim válasza:
Igen, igaza van az utolsó válaszolónak abban, hogy mindenki máshogy gondolja.Tényleg kérdezd meg. De ha 4 hónapos, már nyugodtan vásárolhatsz neki. Legalábbis a mi családunk nem ennyire babonás.Én már a 16. héten megvettem a babának az első holmiját, és most 28 hetes vagyok.Alig hiányzik valami.Nem bántam meg! De tényleg kérdezd me, mert lehet, hogy ő babonásabb.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2010. júl. 1. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!