Lányok! Akik úgy írják ki, hogy 6 hetes és 4 napos, meg 8 hetes és 9 napos, stb. terhes vagyok, azok honnan tudják ezt ennyire pontosan?
Nyilván az orvos megállapítja hogy hanyadik hétben vagy, de napra pontosan honnan tudod?
Bevallom nekem fogalmam sincs róla, hiszen egy adott héten ált.3-szor szeretkezünk a férjemmel, honnan tudnám hogy melyiktől maradtam "úgy"? :)
21hkm
Jaaaaaj te kis okoooooooos.....:)))))
ha nem érted amit az előbb leírtam, akkor nem kell itt replikázni, mert te jössz ki belőle hülyén...:)
te vagy a nagyokos aki felülbírálja a világ összes orvosát és szokását. mert ezt a világ összes országában így számolják ahogy leírta mindenki.
Miért? te tudod mikor fogant a baba? fenéket tudod, ha csak nem beültetés volt. ha csak 1x voltatok együtt a pároddal pont akkor, honnan tudod hogy nem 2 nappal késöbb volt ovulaciód?
én pl nem tudom mikor csináltuk a gyereket akár 2 hét külömbség is lehet. valamikor októberben. mi sokszor együtt vagyunk nem csak egy napon. nem méregetem a hömet és nem ovuteszteztem. egyszer csak megfogant.
tölem a doki nem kérdezte mikor voltunk együtt.
töled megkérdezte a dokid mikor kufircolt kedves asszonyom az urával? nem hinném. egyszerüen azt kérdezte mikor volt az utolsó mensije és hány napos a ciklusai.
egy magzat 38 héten át van a méhben átlagosan, de mivel nem tuti biztos a legjobb a 40 hét kiírása utolsó mensitöl.
a babák 3%-a jön pontban a kiírt idöpontra. 2+- hét a normál. ha juni 15-re vagy kiírva akkor egész júnisuban bármikor megszülhetsz, és a gyereked kakálni fog a te dátumodra ebben a 4 hétben fog megszüeltni.
Akkor mégegyszer leírom:
AZT HITTEM, HOGY AKIK ÍGY SZÁMOLJÁK, TUDNAK EGY MÁSIK MÓDSZERT IS, AMIVEL A FOGANTATÁSTÓL TUDJÁK SZÁMOLNI....
mit nem lehet ezen érteni? nem hülye vagyok és nem megkérdőjelezem az orvostudodmányt (te szövegnemértős, teee:)) hanem azt hittem különböző számolási módszerekről beszélünk.
Ennyi, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!