Lanyok? Nagyon megijedtem.5 hetes terhes vagyok.
Innen a monitor elől nem tudunk erre válaszolni! Vérzés a terhesség első néhány hetében (akár barna, akár piros, akár rózsaszín) lehet hormongyengeségtől,hematómától, spontán vetéléstől, de a legtöbb esetben ártalmatlan! Orvosnak kell megnéznie, ha csak hormongyengeség,akkor fog adni terhességmegtartó gyógyszert, ha hematóma, akkor ad vérzés csillapítót és magnéziumot, de dokinak látni kell!!!!!
28 hetes + 21 hós
Szia!Nekem ugyan ez volt ugyan így 5hetes terhesen, szóltam a dokimnak, megemlítettem a védőnőmnek is mind a kettő ugyan azt a választ adta, hogy ekkor történik a beágyazódás!!Harmadik gyermekemet várom az előző kettőnél nem volt ilyen, de azt mondták teljesen normális jelenség!!!Remélem nálad is csak ez áll fent.
ÜDV.:11HETES ANYUKA
Feltétlenül menj orvoshoz minél hamarabb addig ne erőltesd magad, pihenj. És ne izgul mert mostanság kéne hogy megjöjjön és a szervezet erre emlékszik és úgy csinál mintha ...
Nekem is volt egy nagyon halvány rózsaszín de minden rendben volt.
Ne haragudj, de annyira nem ijedhettél meg, ha nem mentél azonnal az ügyeletre! Inkább feleslegesen, mint hogy baj legyen, mert nem mentél...
Én azonnal mentem, mégsem tudták megmenteni a babámat, ezért számomra felfoghatatlan, hogy emberek inkább a net elé ülnek, minthogy utána járnának a baj forrásának, mivel nem mindenki hordja ki a babáját vérzés mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!