Abból lehet baj a a hematomát nem veszi észre az orvos? Magától ki tud ürülni? Lehet valami baja tőle a babának?
Miért gondolod, hogy az van?
Nekem 9 hetesen volt egy 11 mm-es, szóval nagyon mini, picit pecsételtem, bementünk az ügyeletre, és borzasztó béna gépen még ezt a picit is látta. Nem hinném, hogy nem veszik észre. :) De egyébként ki tud ürülni, igen, de sok minden függ attól, hogy mekkora.
Nekem is volt a terhesség elején, észrevették a 8. héten (igaz előtte véreztem is), 12mm volt.
Szép lassan kiürült, hetekig barnázgattam. Nem kellett feküdnöm,de nehezet nem emelhettem.
Sztem észre kell, hogy vegyék. A 8. héten még hüvelyi UH-val nézték, a 10. héten hasival, de még azon is látszott egy picit. A papírra azt írták akkor: hamatoma szerű képződmény.
26 hetes
Nekem hüvelyi UH-t nem csináltak. Volt egy halvány barnázásom. Akkor kórházba voltam,de több nem volt. Duphastont kaptam. Néha-néha van egy kis barna maszatolásom,de egy hete voltam UH-n és akkor a baba jó volt,de mást nem mondtak. Igaz nem nőgyógyász nézett,csak egy olyan nő,akinek volt az UHgéphez papírja.
Most olyan mintha csökken a barna maszat,ami a hétvégén kicsit több volt.
Bocsi lehet rosszul fogalmaztam.
Szóval a kórházba abszolút nem barnáztam,hanem rá egy hétre. Akkor voltam UN-n és először hallottam ababánk szívét dobogni. Hol alig,hol kicsit jobban barnáztam. De most egyre kisebb folt van a tisztaságimon és ma csak egyszer volt egy pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!