Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Így is meg fog vizsgálni az...

Így is meg fog vizsgálni az orvos?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ma megyek orvoshoz, azzal a problémával, hogy másfél éve nem jön össze a baba. De még a mensim utolsó napján vagyok, de már nem szeretném halogatni a dolgot!!! Megfog vizsgálni, vagy tud így esetleg bármit is mondani??? Előre is köszi a válaszokat!!

2012. jan. 23. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem így is megfog vizsgálni. Én is tervezem, hogy orvoshoz menjek mert nekünk sem jön össze már lassan 1 éve :S
2012. jan. 23. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy meg tud vizsgálni, a vérzés nem új dolog neki... Bár lehet, hogy első alkalommal nem is vizsgál, csak kikérdez alaposan, és az alapján javasol valamit.

Minden jót!

2012. jan. 23. 13:19
 3/7 Atroposz ***** válasza:
Én azért várnék még egy napot amúgy orvosa válogatja mert van olyan orvos aki ilyenkor nem vizsgál meg ,de ultrahangot biztos csinál.
2012. jan. 23. 13:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Már annyira sokat vártam, hogy már nem tudok. Másfél év elég hosszú idő volt nekem!!!
2012. jan. 23. 13:50
 5/7 anonim válasza:
Ne keseredj el,ne gondolj folyton arra,hogy miért nem jön össze! hidd el , ha eljön az ideje úgy is összejön! nekem is másfél évet kellett várjak és összejött. az lenne a legfontosabb,h nyugodt legyél, az idegesség egyáltalán nem segit,nem szabad tragikusan felfogni a dolgot! sok sikert!
2012. jan. 23. 23:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves szavakat.:) Csak már szeretnék utána járni, hogy mégis miért lehet. Voltam orvosnál nem vizsgált meg. A férjemet küldte sperma vizsgálatra. Úgyhogy ez az első lépés most nálunk. Csak nem találunk olyan helyet ahol ezt meg lehetne oldani tb alapon. Mindenhol súlyos tízezreket kérnek érte!!
2012. jan. 24. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Majd írj a fejleményekről!:)
2012. jan. 24. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!