Magánrendelésre járok, és mondta a dokim, hogy amikor megyek a védőnőhöz, egy másik orvos is meg fog vizsgálni, mert ő lesz a "hivatalos" orvosom. Kérdésem, ez a hivatalos orvos is csinál majd ultrahangot? 6 hetes km.
Szia!
Nálunk ezt már megoldották és az orvos nincs ott a tanácsadáson. Ennek az az oka, hogy sokan választanak orvost, ha nem magánt akkor ugyanahoz járnak SZTK- ba. Így én se szívesen venném, ha más megvizsgálna, arról nem is beszélve hogy nem minden orvos gondol egyet, úgyhogy elég ellentmondásos, ha mond valamit a magánorvos és a tanácsadáson a doki meg mást mond, csak megkavarják és kétségbeesjtik a kismamát. Nálunk a védőnőnél van előre lepecsételt üres beutaló, és amit az orvosod leír a leletre azt csinálja, arra a vizsgálatra ír ki.
23 hetes km
Mikor a lányommal voltam terhes a fogadott dokim pecsételt, és jártam a védőnőhöz. Az sztk-s doki nem is látott.
Most gyeden vagyok, 17 hetes terhes, most el tudok járni sztk-s dokihoz mikor jön a védőnő, de csak a fogadott dokim vizsgál meg, a másik csak megkérdezi hogy vagyok, ha panaszom van menjek dokihoz, és pecsétel. Ennyi.
Szerintem ha megmondod hogy van fogadott dokid, csak a pecsét miatt mész, nem fog megvizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!