Máshol is ennyire bunkó az orvos?
Biztos, h vannak kivetelek, de sajnos SZTK ban nagyon gyakori ez a stilus. Megertelek, h nem akarsz maganba jarni, nem tehetsz mast igy, mint hogy nem idegesited magad fel. Sajnos ez a magyar egeszsegugy.
En most a 2. babamat varom, kulfoldon, ugymond SZTK ba jarok, soha sehol egy eurot sem kellett fizessek ( pedig 3 es fel eve elek itt, es egy napot sem dolgoztam, csak a ferjem, de nincs semmilyen biztositasom). Mindig vegtelenul kedvesek, jofejek, elmondani nem lehet mennyire. Igaz, nagyon laza a terhesgondozas, de kezdek rajonni, nekik van igazuk, es jol csinaljak a dolgokat.
Szoval nyugi, ne idegeskedj!
Én pont fordított helyzetben vagyok. Én megtehetném hogy magán orvoshoz járjak. Jártam is, fizettem is rendesen. De az egy akkora őstulok, hogy hihetetlen. Bunkó kötekszik, meg sem vizsgál rendesen. Egyszer elmentem az SZTK-ba (a dokim szabin, nekem meg sürgős volt), meglepődve tapasztaltam, hogy egy tök jó fej, kedves mosolygós doki van. Azóta is hozzá járok és teljesen elégedett vagyok vele. soha egy forintot nem fizetek neki. Sosem bunkó vagy flegma. Arra azért kíváncsi leszek ilyen lesz e a terhesség után is. Mert már eléggé a vége felé járok. :)
De tényleg szörnyű mit meg nem tehetnek az orvosok, fogadott ide vagy oda. Csak azért írtam le, hogy tudd ha fizetsz sem mind kedves, vannak bunkók mindenhol. :(
Ezért járok magánhoz, és ilyenkor nem sajnálom a 8.000 Ft-ot. Ha sztk-ba járnék, nem lennék ilyen türelmes és kedves, mint Ti. Általában ilyen esetekben, ha leteremtem a másikat, akkor lenyugszik, és sínen vagyunk.
Azért javaslom, hogy ember vagy, rendes dolgozó nő, adófizető állampolgár, stb., ne haggyátokat magatokat!!!
Második vagyok.
A magán dokinál, alsó hangon fél órát vagyok bent. De van hogy 40 percet. Nagyon alapos, és rettenetesen meg vagyok vele elégedve. Mindent elmagyaráz, és ha 20-ra kérdezem sem flegma.
Amikor az sztk-ba jártam, volt hogy 3-4 órát is kint ültem a váróba azért, hogy a vizsgálattal együtt bent legyek 5-10 percet. Ha valamit nem értettem vissza kérdeztem, de legszívesebben seggbe rúgtak volna.
Egyszer olyan sokáig vártam a váróterembe, hogy leesett a cukrom, és olyan rosszul lettem hogy majdnem elájultam. Bementem a papírjaimért mert 4 óra ücsörgés után nem bírtam, meg rosszul is lettem. Mondtam az asszisztensnek, hogy nagyon rosszul vagyok. Erre ő annyit mondott, hogy üljek le a váróterembe.
Hát köszönöm szépen, én ebből nem kértem.
Nagyon irigyellek benneteket akinek ilyen megértő és normális az sztk-ás orvosa.
Én miért nem tudok kifogni egyszer egy ilyen orvost :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!