Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, nálatok az orvos...

Kismamik, nálatok az orvos előre közölte a szülési tarifát?

Figyelt kérdés
szülési tarifa

2012. jan. 22. 15:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nem is kérdeztem. Elvállalt anélkül, hogy bármilyen tarifa szóba került volna.
2012. jan. 22. 15:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Rákérdeztem, ő meg mondott egy összeget....
2012. jan. 22. 15:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
igen, pest 80ezer
2012. jan. 22. 15:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Utána nála szültetek? Hogyan állt hozzátok a szülésnél?
2012. jan. 22. 15:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
mi már lebeszéltük,h nála szülök,utána kérdeztem,h mennyi szokott lenni a tarifája,ezzel őt hoztam zavarba de végülis elmondta,h h szoktak adni az anyukák...Teljesen normális és kedves volt szülés alatt,és míg a kh-ban voltam azalatt is.
2012. jan. 22. 15:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én évek óta hozzá járok,a magánrendelőbe jártam terhesgondozásra is,szülés előtt megkérdeztem,annyit mondott"az Én korosztályom 60 ezret szokott kapni".Nem találtuk soknak,hiszen ismeri minden nyavalyámat,naprakész mindig,és nagyon rendes,azonkívül a férjem,amikor a korházban voltunk beszélgetett más kispapákkal,és pofátlanul közölték néhányukkal,hogy apuka 100ezer.2010 március15.-én szültem,ünnepnap éjjel,be is kellett hívni,plusz végül műtét lett,megérdemelte.arról nem is beszélve,hogy csak varratszedés után kapott pénzt,és úgy is minden nap bent volt az ágyamnál tbbször,hogy azt sem tudta,fog-e kapni,és ha ign,mennyit.MOst ismét márciusra várjuk a babát,de már nm fogom megkérdezni,sajna minket is utólért a válság,nem tudunk többet adni,mint akkor.Ja,és Pest.

2012. jan. 22. 16:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a nővérem dokiát kértem fel, mert nagyon meg volt vele elégedve. Mind a 2 terhességét ő kísérte végig.

Mivel ismerjük egymást az orvossal, nem volt szó a tarifáról. Elismert szülész itt nálunk, nem egy pénzéhes. Úgy gondolja mindenki annyit ad amennyit tud. Nővérem azt hiszem 50 ezret adott neki/terhesség, de őt császározta, stb. Átlagosan 30-40 ezret adnak neki.

2012. jan. 22. 17:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az enyémnek nincs fix tarifája.

Viszont sürgősségi császáros lettem, sok múlt rajta, ráadásul szabin is volt, szóval többet adtam, mint eredetileg akartam. Megérdemelte!

2012. jan. 22. 17:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Megkérdeztem, ott lesz-e a szülésnél, azt mondta, igen. A fiamat és a lányomat is nála szültem, mindkétszer szabadnapján jött be.

Mivel túlhordtam mindkét csemetét, a szülés előtti kórházi "wellness" alatt minden nap bejött, ha nem dolgozott, legtöbbször akkor is, különböző vizsgálatokra.

2012. jan. 22. 17:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Az orvosnak szánt összeget mikor szokás oda adni?
2012. jan. 22. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!