Akik sokat szedtek fel terhesség alatt (kg-ot), mennyi ment le szülés után?
Figyelt kérdés
Nagyon nehéz leadni a plusz kg-okat? Én nagyon odafigyelek mit eszem és mennyit, mégis szaladnak fel rám a kilók. Mi lesz így elem?
25+2 hkm
2012. jan. 24. 13:11
11/15 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom vannak genetikai, egyedi hajlamaim erre hogy mindig is vékony voltam de most hízok. Hm... No, de ez van. Akkor továbbra is figyelek magamra, de nem leszek idegbeteg ha több jön fel mint 15kg.
2012. jan. 24. 14:53
12/15 anonim válasza:
14 kg volt a vége, 10 kg rögtön a kórházban lement (el se akatam hinni), 2 kb 1 hónap alatt. A maradék 2 kg már magától nem ment le, azért tenni kellett. 8 hónappal a szülés után pont annyi voltam mint előtte.
13/15 anonim válasza:
Azért nézess rá a pajzsmirigyedre!
14/15 anonim válasza:
Én 52 kg-val kezdtem, és a 4. hónapig semmit sem híztam, a sok hányás miatt. 6. hónapban 4 kg volt rajtam, 33. héten 12kg. Ez a 12 kg kb. 5nek tűnt, mert csak hasam volt. Az utolsó 5 hétben híztam még kb.9 kg-t, és vizesedtem, és 22 kg lett belőle. Úgy néztem ki, mint egy disznó. Szülés után kg. 6 kg-val voltam könnyebb. 1 éve szültem, és most kezd lemenni, de nagyon nehezen.
(ja és szoptatás alatt is híztam)
15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Akkor ha jól veszem ki, ez a hízás és fogyás dolog nagyon változó. Mindenkinél egyénileg alakul. Köszönöm a pajzsmirigy tippet, annak utána jártam mert húgom pajzsmirigy problémás és gondoltam velem is ez lehet a baj. De szerencsére ez rendben van. Szüleim viszont cukor betegek. Ezzel összefügghet? Voltam már cukorterhelésen de még nem kaptam eredményt.
2012. jan. 25. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!