Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem fog elmenni a baba?...

Ugye nem fog elmenni a baba? Ugye lesz szívhangja?

Figyelt kérdés
Normális, hogy így aggódok?már a sírás kerülget, hogy mi van, ha jövőhéten visszamegyek a dokihoz és nem lesz szívhang, vagy elkezdek vérewzni? Normális, hogy (szerintem) 5+5/6 naposan nem volt szívhang??A 6. héttől van ugye? Annyira ideges vagyok, pedig szedek B6,Folsav,Magnézium,Kálciumot.
2012. jan. 24. 12:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Még elég fiatal a terhességed, nem minden uh mutatja ki.

Szerintem várj egy kicsit, és nyugodj meg...

Az idegeskedés sokat árthat, jelenleg annyit tudsz tenni a babádért, hogy kiegyensúlyozott, egészséges életet élsz.

Én most egy hetet várnék, mire dokihoz mennék újra, de te tudod.

2012. jan. 24. 14:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt szívhangja a 8. hétig!én egy percig nem aggódtam mert tudtam hogy ez így természetes!előtte a 6.héten voltam uh. szóval nekem 2 hetet kellet várnom!de hipp-hopp elrepült.nekem ez hasi uh volt!

szóval nyugi, minden rendben lesz, viszont ha sokat stresszelsz azzal árthatsz a babának!

szóval nyugi!és boldog baba várást!:)

2012. jan. 24. 14:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem meg várd meg a jövő hetet, szedd össze magad. A túl gyakori hüvelyi uh sem biztos, hogy jó egy korai terhességnek, uralkodj egy kicsit magadon! Egyébként meg nem valószínű, hogy holnap még lenne szívhang, nem véletlenül jövőhétre hívott el a doki. És akkor, ha holnap mondjuk elmész és nem lesz még mindig, akkor csak még jobban belehergeled magad. Ez tök normális, hogy még nincs szívhang, 6-7 hét körül jelenik meg. Nekem is dettó így volt 5h4 naposan nem volt, rá egy hétre igen. De nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ne lenne. Úgy voltam vele, hogy még nincs mert még annyira pici és akkor majd nő és lesz. Ennyi erővel aztán meg majd parázhatunk, hogy vajon karja nől e vagy füle stb. Ez a szívműködés is ugyanilyen, természetes, hogy majd megjelenik, ha ott van az ideje a fejlettségi állapotának. Arra gondolj, hogy az az átlag, hogy minden úgy zajlik ahogy annak kell,mert az az átlagos. És te miért ne tartoznál az átlagba! Vannak kirívó esetek, de nem az a tipikus. A babák megfogannak, kifejlődnek és megszületnek, ez az átlag!:) Próbálj teljesen változtatni a gondolkodásmódodon, mert így nagyon hosszu és idegölő lesz a 40 heted!jó babavárást!
2012. jan. 24. 14:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez a baj ezzel a mai világgal...

Terhes vagy és kész! Miért kell még orvososdit játszani?? Anyukámat anno egész terhessége alatt kétszer UH-ták, és ő akkor sem láthatta a monitort. Mégis egészségesek vagyunk.

A 10-12 hétig nem is mentek orvoshoz, és nem is tudták, hogy terhesek.

Túlinformáltak vagyunk, és sokan ezért paráznak.

Bántják a dohányzó, a kávézó, a dolgozó kismamákat is, de ez mivel jobb?? A stressz miatt teszed ki a legnagyobb kockázatnak!! Hányan vannak akik csak nagy nehezen jutnak el a 6. hétig, mert nem jön össze a baba... mégsem járnak hetente hüvelyi UH-ra. Ami egyébként szerintem egyáltalán nem egészséges. Minél kevesebbet matatnak, annál jobb.

Ha baj van, az ellen úgy sem tudsz tenni semmit!!! Senki sem tud!

2012. jan. 24. 15:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Teljesen igazatok van: nem kell parázni! Csak ugye könnyű azt mondani. Én is folyton aggódom valamin. Most próbálom magam leszoktatni róla, illetve pozitív gondolkodásra sarkallni magam. Nincs valami jó ötletetek erre? Mármint hogy hogyan legyünk pozitívabbak?

Ja, egyet már én is megtanultam: a sok rémtörténetet ( és a sok elkeseredett hozzászólásokat ) nem szabad olvasni!

2012. jan. 24. 15:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Igazatok van, köszönöm a válaszokat. Egy kicsit megnyugodtam. Úgyis szedem azt a sokféle vitamint, remélem nem lesz semmi baj! Csak nehéz várni...
2012. jan. 24. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!