Neked mi volt az ajándékcsomagban, amit a várandós tanácsadó füzetből lehet kitépni és beváltani?
Figyelt kérdés
Hol váltottátok be?2012. jan. 23. 22:39
1/5 anonim válasza:
Én a Brendonban váltottam be. Van benne cumi, tejgyüjtő kupa, sudocrem, tejszaporító tea, rengeteg újság, pelenka...
28 hkm
2/5 anonim válasza:
Szia!
Mi a Tescoban váltottuk be a Kiskalóz bababoltban.
Volt benne egy cumi, egy Avent tejcsitároló pohár,1 csomag Baby tea, ennyi volt ami értelmes :)
Egykis tégely (1 adag) popsikenőcs, 1 db pampers pelus,na meg egy rahedli reklám papír.
Azt hiszem ennyi
3/5 anonim válasza:
+ egy mini Parodontax fogkrém :) Én a C&A-ban váltottam be.
4/5 anonim válasza:
Nekem volt benne tejgyűjtő pohár, cumi, pelenka, egy pici sudocrem, fogkrém(parodontax), tejszaporító tea, és egy csomó újság.
5/5 anonim válasza:
Brendonba váltottam be, volt benne lejárt baba újság, fogkrém minta
popsikrém sudocrem minta
egy pici jhonson minta
pelusminta
egy tejtároló pohár
tanácsadófüzet második része
rengeteg szórólap
3db babatea filter
3db tejserkentő filter és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!