Mi van a Felicitas ingyenes ajándékcsomagban, amit az utolsó trimeszterben lehet átvenni a Bababoltokban?
Nekem ezek voltak benne, pár hete váltottam ki:
Aventes tejtároló (műanyag)
tea minták (Mecsek, Hipp)
cumi (MAM)
fél liter baba ásványvíz (Szentkirályi)
egy Pampers pelenka (newborn)
egy csomó szórólap, meg reklámanyag
Hát igen, nálam is az volt benne amit az utolsó írt, eléggé keveselltem is:-)
Persze a rengeteg reklámanyagot ki nem felejtették volna.
Nem elégedetlenkedek, de mekkora üzlet ez nekik és csak ennyi?
Tényleg szülés után nem kapunk valamit?
Imádom a meglepiket:-)
Az utolsónak:
Én is a győri korházban kaptam a csomagot a fa maggal együtt.Lelkesen elültettem,locsolgatom-de semmi.
De tényleg sok-sok reklámanyag,2 féle popsitörlő,popsikrémből is van vagy 2 fajta,mosópor,domestos,vanish,babmagazin nekem augusztusi(október végén szültem)homlok lázmérő,nivea jonsons mintatermékek,felicitas tanácsadó füzet a babákhoz....Ja és amit nagyon utálok egy AEGONos tájékoztató....mivel csak úgy kapod meg a 2 szatyrot,hogy kitöltesz névvel címmel tel számmal egy nyomtatványt-azóta is zargatnak azzal,hogy mikor jöhetne el belenézni a biztosítási papírjaimba és elbeszélgetni velem a lehetőségekről az Aegonosok!Gondolhatod hova küldeném legszívesebben!És az a felháborító,hogy ÉN nem akarok váltani sem biztosítót sem semmit és ő mégis bele nézne(szó szerinte ezt mondta) az én szerződéseimbe!
De azért igényeld meg a csomagot,mert ezt leszámítva tényleg jó dolog.És a minap olvastam itt hogy szülés után 3 hónappal ha regisztrálsz újra kapsz egy kisebb csomagot.
Boldog babavárást
Nekem is a Szentkirályis cucc volt a Felicitas csomagban. Én nagyon örültem a Mam-os cuminak, a kicsim imádta, az Avent-es tejgyűjtő pohár is igazán jó. A kórházi csomagok is jók voltak, benne a famaggal, Domestos-szal, mosóporral, tejgyűjtő pohárral,... Volt benne popsikrém minta is, meg tea, pelenka, popsitörlő.
Persze sok volt a reklámanyag mindegyikben, de elolvasgattam, ami érdekelt, a többit meg kidobtam.
Az Aegon-osok megjelentek nálam, adtak egy babanaplót (bár már van olyanom), mondtam, h most még nem kívánok biztosítást kötni. Nem erőszakoskodtak, csak hagytak egy névjegykártyát.
Azóta megtalált már egy nő is telefonon keresztül, egy könyvet ajánlgatott babákról, de nem zavart. Ha nem akarom megrendelni, hát nem rendelem!
Én örültem a csomagoknak, bár nem sok mindent használtam belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!