Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam az orvosomnál, és a...

Ma voltam az orvosomnál, és a nem szűnő sárgás folyásomra kaptam most más kúpot. Elmúlik?

Figyelt kérdés

Az eddigi nem használt,és azt mondta többféle bacim van.Pedig nagyon vigyázok, de mégis ...

Ki tudok ebből kecmeregni anélkül hogy a babához ne jutna fel a fertőzés?

Elég régóta, több hete kezel már.(vagyis 2 hónapja legalább)

23 hetes vagyok

2008. ápr. 2. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Biztosan elmúlik, ne izgulj, az orvosod biztosan tudja mit kell adni, maximum kérdezz rá bátran, hogy mi a baj miért nem múlnak a panaszaid, végtére mégiscsak rólad van szó, szerintem ha elmagyarázza megnyugszol majd.

Boldog babavárást!

2008. ápr. 2. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is kb. 2 hónapja van sárgás folyásom, nem múlik..., a dokit nem nagyon izgatla...
2008. ápr. 2. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem úgy az 5. hónaptól van sárgás folyásom. A dokim nem adott rá semmit. Azt mondja nem vészes, de azért kenetet vett.

36 hetes kismama

2008. ápr. 2. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezzel a problémával úgy látszik sokan így vagyunk. Én is kaptam rá kúpot, azóta még nem volt újabb kenetvétel, de én is reménykedem, hogy egyszer majd csak helyrejön, a kezelés fontos. A babának nem lesz baja az biztos. Amúgy nekem mondta a dokim, hogy a 36. hét után adnak olyan kúpot, ami abban segít, ha a baba megszületik, ne kapjon el fertőzést, merthát akkor már nyitva lehet a méhszáj, úgyhogy fel a fejjel nem lesz gond.
2008. ápr. 2. 21:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,Ti se hagyjátok magatokat,mert ez a sárga szín tényleg nem normális dolog!Minden jót nektek ,és boldog babavárást!
2008. ápr. 3. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!