Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A múlt héten,14 hetesen...

A múlt héten,14 hetesen voltunk az orvosomnál. A méhszájam 2000-es. Az megfelelő? Nnincs kinyílva túlságosan?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy terhességben elkezd nyílni, de fogalmam sincs, mi a normális.
2010. ápr. 1. 07:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem már 11 hetesen annyi volt!És mind a két dokim azt mondta,hogy tökéletes!Most is annyi ,pont tegnap voltam dokinál!Az ideális elvileg 3000,de a 2000 is tökéletes!Üdv:25 hetes kismama
2010. ápr. 1. 07:50
 2/4 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Nyugi, nincs nyitva a méhszájad. Az első számjegy, a 2 azt jelenti, hogy két ujjnyi hosszú a méhnyakad. Ez mondjuk egy kicsit rövid így az elején, a legoptimálisabb 3 lenne, biztos mondta az orvosod, hogy feltétlenül kíméld magad, de ha vigyázol magadra, akkor nem lesz gond. A többi nulla azt jelenti, hogy nincs még nyitva a méhszáj. A második számjegy ugyanis a külső méhszáj értéke, a harmadik a középsőé, a negyedik a belsőé. Tehát ha mondjuk csak a külső méhszáj kezdene nyílni, akkor 2100 lenne a Cg-d. Jó babavárást!
2010. ápr. 1. 07:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Az orvos nem mondott semmit.Én is csak otthon olvastam a leleten ezt az értéket.Különösebben nem erőltetem meg magam, csak a mindennapos dolgok vannak.Szerintem szólt volna, hogy úgy érzi, ez nem jó.

Köszi a válaszokat!

2010. ápr. 1. 07:56
 4/4 Vilcsianyuja ***** válasza:
Második vagyok. Biztosan minden rendben van, majd akkor kell ijedezni, ha esetleg túl korán 1 ujjnyira rövidül a méhnyak. Nekem ez 30. hét táján történt, addig azt se tudtam, mi az a Cg, hiába volt a kiskönyvemben, soha nem részletezte a doki. Amiatt se szól semmit, mikor 2000 lett a Cg-m, csak mikor 1000 lett, na onnantól kálvária. Csak ezért írom, hogy vigyázz magadra, de persze lehet, hog ugyanilyen 2000 Cg-d lesz 40. héten is :)
2010. ápr. 1. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!