Ha nem volt vizsgálat, akkor a dokim miért írta a kiskönyvbe, hogy a méhszáj 2000? 32 h km.
Engem áprilisban vizsgált utoljára,májusban is voltam nála, de a kiskönyvembe mindig azt irta be. Legközelebb kedden kell mennem, remélem akkor már megvizsgál, mert lehet hogy már ki is vagyok vmennyire nyilva, ki tudja.
Persze uh-n voltam, de az nem helyettesiti azt.
37 h km
Mert hanyag, le kellene cserélni!
Én a védőnőre is nagyon haragudtam, amikor behasalta a vérnyomásértéket, mert lusta volt átmenni a vérnyomásmérőért. Akkor inkább ne írjon semmit, mert ha meg baj van, akkor csak néznek, hogy "de hát teljesen normális értékei voltak".
Nekem is beírta egy párszor a terhesség során a tanácsadásokon, mondjuk nekem 3000-et, de egyszersem vizsgált meg, csak az elején. Egy hete elmentem vizsgálatra hozzá, mert már ideje volt, most meg nem írt bele semmit, de azt mondta, minden oké, szépen zárt a méhszáj. Nem magándoki.
37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!