Terhesség alatt lehet masszőrhöz menni?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy csak a hátamat, ülve masszírozná.2012. jan. 18. 15:28
1/5 anonim válasza:
Igen,de kifejezetten olyanhoz amelyik szakképesítést kapott a kismama maszirozásra,mert más állapotbe nem lehet ugyanolyan maszirozást végezni,mint normál esetbe.
2/5 anonim válasza:
Derékrészt és a talp bizonyos részeit nem masszírozhatja de egy szakképzett masszőr ezt tudja...
Engem oldalt fekve masszíroztak pocakkal. Az nagyon jól esett!
(Utoljára első babával volt erre időm... :o)
3/5 anonim válasza:
csak óvatosan!!!! és inkább akupresszőrhöz menj,egy sima masszőr nem biztos h tudja melyik részeket kell kihagyni
4/5 Adrika válasza:
12.héttől lehet,párom így tanulta a tanfolyamon.
14 hkm
5/5 anonim válasza:
Én végig jártam a 4. hónaptól. Ki is futottam volna a világból, ha nem mehetek, mert iszonyúan fájt a hátam, és a végén már a lábaim is. Ahol én voltam, ott kifejezetten kismama masszázsra specializálódtak. Az asztalra felettek egy szivacsból készült kád szerűséget, így nagy hassal hason is tudtam feküdni. Annyi a különbség a masszázsban, hogy kevésbé erősen csinálják, és a derekat, kereszt csontot nem masszírozzák, mert az kihatással van a méh működésére. Imádtam! Ja, és mindig friss, hidegen sajtolt mandulaolajjal masszíroztak, amitől a bőröm is szép maradt, és mivel a hasamat is bekenték, ezért kb semmi terhességi csíkom nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!