Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fontos kérédssel fordulok...

Fontos kérédssel fordulok hozzátok! Lehetséges. E? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párommal jan.8. án voltunk együtt és 9. én is az ovulációm kb.12. -13ra esett kb. Mindkét nap védekeztünk óvszerrel. De 2 napja puffadt a hasam és érzékeny a mellem is. Nem szeretnénk még semmiképpen babát mert még ő is és én is suliba járunk, és még fiatalok is vagyunk hozzá. A tanácsotokat kérném mit tegyek. Tesztet majd a jövőhéten veszek ha nem fog megjönni időben. De van egy olyan érzésem hogy terhes vagyok, furcsán érzem magam. Tanácsokat kérek ki mit érzett a babavárás első pár hetében?
2012. jan. 18. 01:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Ilyenkor még semmit sem lehet érezni,beképzeled!

Akkor idegeskedjetek ha késik!Addig nyugi van!:)

2012. jan. 18. 01:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is túl korai, hogy érezhetnél bármit! Ha majd meg akarod nyugtatni a lelked, úgy jan. 22-én vagy pár nappal utána tesztelj egyet!
2012. jan. 18. 08:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha terhes lennél, ilyenkor még nincsenek tünetek. Szerintem nem kell aggódnod, főleg ha helyesen használtátok a gumit.
2012. jan. 18. 08:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha 8,9-én voltatok együtt és 13körül van az ovulációd, akkor nem sok esély van rá h terhes lettél.
2012. jan. 18. 12:39
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ... :) és a biztatást ha van valami fejlemény írok majd..
2012. jan. 19. 00:25
 6/9 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam tesztet venni ma reggel teszteltem és pozitív lett...

Ennyit arról h igenis már ilyen korán is meg lehet érezni hogy valaki terhes ...

Szerencsére a barátom jól fogadta és azt mondta mindenben mellettem fog állni és megbeszéltük hogy megtartjuk és a hétvégén elmondjuk az én szüleimnek és az ő szüleinek is...

2012. jan. 26. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Nahoppá... hány évesek vagytok? hogyan tovább?
2012. jan. 27. 08:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Óvszerrel védekeztetek?Kiszakadt esetleg?Eztnemértem...mi is azzal védekezünk,na most betojtam!
2012. jan. 27. 09:47
 9/9 A kérdező kommentje:

Hoppááá bizony...!!!

Én 18 múltam ő pedig 19 de még mindketten tanulunk én most érettségizek ő meg főiskolán első éves ... nem hiányzott most egy baba de megoldjuk a szüleink ugy ahogy jól fogadták de ahogy mi ők is az iskola miatt aggódnak de azt mondták hogy ezen már változtatni nem tudunk és ahogy tudnak támogatni és segíteni fognak. :) Szerencsések vagyunk hogy ilyen szüleink vannak...

Igen óvszerrel védekeztünk és nem szakadt ki vagy csak nem vettük észre fogalmam sincs, de hát ez így alakult sajna nem tudok rajta változtatni.

2012. jan. 31. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!