35 hetes kismamik! Nálatok is buli van a pocakban?
Nálam napok óta tombol, olyan mintha diszkózna. Jobbra-balra nyomja ki a fenekét. A lábaival fogalmam sincs mit művelhet, de néha a könnyen csordúl ki. És fútja magát lefelé, néha úgy érzem szétszakadok odalent.... :)
Ezzel mindenki így van? Azt hittem a vége fele majd sokat alszik, és lassabb lesz. De egyre aktívabb. Amit persze nem bánok, mert legalább tudom, hogy jól van, minden ok... :)
Várom a velem hasonló korúak válaszát. Szeretném ha páran maradnátok is a szülés utánra is, és megosztanánk egymással kinek hogy zajlanak az utolsó hetek, és utána azt is, ki hogy szűlt, stb...
Szia, én épp ma töltöttem a 35-dik hetemet ;) nekem is állandóan csak ficánkol;) mindegy ha nappal vagy éjjel néha már azt hiszem hogy nem is alszik a drága, nekem csak baloldalamon nyomkodja a fenekét a jobb oldalon néha a karját vagy a lábát érzem mikor iszonyatosan kinyomja;) épp ma voltam akupunkturás kezelésen na ott meg meg sem mozdult;) én is azt hittem minnél jobban közeledik az idö annál jobban csitulnak a mozgásai mert hogy nincs olyan sok helye neki, de nem igy van, mostanság megha nem mozdul órákig akkor meg szét szed az ideg most mi van vele;)! nekem az elsö babám lesz kislány;) ès neked? egyebkent jól bírod a terhességet?
üdv: 35 hetes kismama
Én holnap töltöm a 35 hetet pontosan. Holnap megyek az első nst-re is. vagyis a hivatalos elsőre. Mert már egy hete bekellett mennem mert nagyon begörcsölt a poc
akom, és behívott a dokim. Mutatott az nst kissebb fájásokat de mivel zárt a méhszájam így hazaküldtek.
Több a magzatvizem az átlagosnál, és mondta a doki, hogy jó lenne ha feküdnék, mert a burkom hamarabb megrepedhet, akár lépcsőzéstől, hírtelen mozdulattól, pláne így hogy erős görcseim is szoktak lenni.
Egyébként jól birom a terhességet, most nem görcsölökel (mióta fekszem) hanem inkább olyan érzésem van mintha késsel szúrkálnák a hasamat. Ez lehet a hideg miatt van!?
Nálunk első baba lesz, és kisfiú. Már nagyon várjuk... :)
Én ma már a 36-ot töltöttem, de nálunk ez a buli folyamatos, már a 23.héttől, éjjel-nappal! :)
Közben volt fejvégű, aztán faros, utána haránt, utána megint faros, megint haránt és végül fejvégűnél megállt- mostmár csak a tengelye körül forog egyfolytában.... Éjjel is nagyon sokat.
:)
Kiváncsi vagyok idekint milyen lesz!
Sziasztok!
Én tegnap töltöttem a 35. hetet. Az én pocakomban egy nagyon lusta kis krapek lakozik, néha bulizik csak, na de akkor órákig meg sem áll és átrendez mindent amit bent talál. Ezt általában este 11-1 körül szereti csinálni, de mivel nagyon későn fekvő vagyok, így nem zavar, csak így apa ritkán érzi/látja hogy mocorog. Na meg persze azért is, mert ha ő odarakja a kezét, akkor egyből leáll mindenféle mozgással, kis cseles :)
Legjobban a kis fenekét szereti kinyomni. Reggeli után azzal szórakozik hogy annyira kinyomja a hátsóját, hogy arrébb kell toljam az asztalt hogy odaférjek :) Kis vasgyúró :)
Ha teszek-veszek akkor mindig csendben van, és ha társaságba megyek, vagy jönnek hozzánk, akkor sem moccan meg. Még a családtagoknak sem!
Én holnap megyek uh-ra, kíváncsi vagyok, hogy mekkorának látják, mert az utolsó uh-n 28 hetesen 1600 gramm volt, illetve minden mérete nagy babára utalt.
Oké...
Ma voltam nst-n. Negatív lett, zárt a méhszáj, szóval minden oké.
Amugy jelent valamit, hogy milyen lett az nst? Mármint úgy értem, múlthéten 45ös fájásokat mutatott a gép. Ma már 80 körülieket. Ez jelent valamit? Gondolok arra, hogy közel a szülés.. Vagy ez teljesen váltakozik, hogy mikor mekkora értéket mutat??
Bocsi, hogy csak most írok. A múlthéten nekem csak a fejét mérte a doki BPD:91 volt, a magzatvíz mennyisége miatt ultrahangozott. Nagy ultrahangom csak 2 hét múlva lesz, ha lesz... :)
Ma voltam nst-n megint, szép kis fájásaim vannak, és a méhnyakam is 2000 lett. Eddig 3000 volt. Azt mondta a doki, még 1 hetet huzzak ki, utána jöhet a baba... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!