Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhességi cukor hányadik...

A terhességi cukor hányadik héten derült ki nálatok kismamák?

Figyelt kérdés

Már az első vérvételi eredményeknél vagy csak a cukorterhelésen.

Nagyon félek,11 hkm vagyok.A kisfiamnál nem volt semmi gond a cukrommal.Pár napja észrevettem,hogy édesség fogyasztása után ver a szívem és nem jól vagyok.Tegnap egy nagy adag reggeli után apukám 6,9-t mért cukorszintnek.Ez tudom,hogy magas.Ma reggel jön újra mérni éh gyomorral.Mi számít pontosan rossz eredménynek így?Menjek védőnőhöz?

2 napja nem ettem édességet,azóta nem is voltam rosszul.

Nagyon félek,apukám cukros......

2012. jan. 18. 06:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem az éhgyomri lett 4,6 a terheléses 9,2. Be kellett feküdnöm a kórházba cukorprofilra. Ott 10-szer nézték, hogy étkezés előtt-után mennyi a cukorértékem. 180 gramm szénhidrát diétára fogtak. A kisfiamnál nekem sem volt semmi gond a cukrommal (ő már 10 éves) viszont a kislányomnál magas lett a cukrom. A te méréseid alapján ez nem magas, persze az nem gond, ha tudod mérni és nézegeted. Onnantól én is mindig néztem evés előtt és után. Boldog babavárást és könnyű szülést neked! :)
2012. jan. 18. 12:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is kicsit túlzottnak találtam, hogy ennyivel befektettek... Azt mondta a védőnő, hogy 6.8 -ig jó (?), és mivel nyamvadt 2 tizeddel meghaladta, élvezhetem a kórházi napokat... Hiába mondtam, hogy 10 perccel hamarabb vették le. Miután hazaengedtek, megmértem vacsora előtt, akkor 5 körül volt. Vacsira ettem egy tányér levest, két tányér krumplis tésztát, aztán ellenőrzés előtt 1 órával egy túró rudit. Így lett 6.5 a cukrom... :) Ne parázz előre, de az nem árt, ha ellenőrizteted a cukrod.
2012. jan. 18. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!