Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alkatfüggő, hogy mikor érzed...

Alkatfüggő, hogy mikor érzed mozogni a babád először?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, meg attól is függ, hol tapad meg a méhlepény, sőt, szerintem az adott baba temperamentumától is függ. :o) Az a gyerekem, amelyik a legtöbbet mozgott pociban, kint is nyughatatlan. :o)
2012. jan. 17. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem alkat függő. Nekem a lepény is első falon van és állítólag így később érezni a mozgást. Ehhez képest én már 15 hetes voltam mikor éreztem (utólag derült ki hogy már a babát éreztem).
2012. jan. 17. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:

nem alkat kérdése

én olyan molettebb kismama voltam és én bizony már a 13 hét végén éreztem őt, és utólag kiderült bizony bizony ő volt

már odabent is izgága volt a kisasszony mint idekint,

mellső falon tapadt a lepény !

2 éves a leányzó

minden jót

2012. jan. 17. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Én határozottam túlsúlyos vagyok (95-tel kezdtem), és bár a lepény hátsó fali, de 15 hetesen már én is éreztem minden nap, Pedig a kisfiam elég nyugis, 2 4D UH-on voltunk, mind a 2 órát szinte mozdulatlanul végigheverészte.. :)

22hkm

2012. jan. 17. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát, hogy alkatfüggő-e...

Elsőt 15 hetesen éreztem először -elülső méhlepénnyel, a másodikat is 15 hetesen és akkor a méhlepény hátul tapadt meg.

164/60 kilós voltam kb.

2012. jan. 17. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szép kereken kezdtem a terhességet és a 18. héten éreztem először a babát, szerintem teljesen "átlagos" időben, így nem hinném, hogy alkatfüggő lenne. A párom a 24-25. hét környékén már néha érezte a nagyobb rúgásokat kívülről is.
2012. jan. 17. 19:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem alkatfüggő. Az az alkatfüggő, hogy kívülről mikor lehet érezni, mivel ha sok a zsírpárna a hason, az "leszigeteli" a baba rúgásait, de a kismama ugyanúgy érzi, mivel a baba közvetlenül a méhfalat érinti amikor mozog, ott meg nincs háj :)

Nekem is volt felesleg a pocakomon, mégis 15 hetesen éreztem az első babát.

2012. jan. 18. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!