Nem erzem mozogni a babat. Valami baj van?
Figyelt kérdés
Most vagyok 20+1 hetes terhes es kb ket napja nem erzem mozogni a babat. Eddig mindennap ereztem hosszabb, rovidebb idore mocorogni es most nagyon megijedtem. Gondoljatok, hogy baj lehet?2012. jan. 10. 09:09
1/19 anonim válasza:
valószinü nincs baj,de azért orvos,vagy védönöhöz menj el!!!!
2/19 anonim válasza:
Nem hinném, két napja nekem is lustibb, front van. Nekem a nőgyógyász azt mondta, hogy 24. hétig kb előfordul ilyen. Ha nagyon aggódsz, nézesd meg! :)
22 hkm
3/19 anonim válasza:
Nincs baj :). Ő még kicsike, nem érzed minden mozdulatát. Na meg ha front van, akkor lehet, lustább, mint amúgy lenne, nálam vannak hidegfrontos napok, amikor fogalmam nincs mikor alszik, egész nap forgolódik, és vannak melegfrontos napok, amikor egyész nap alig pár rúgást érzek.
4/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Nem akarok ilyen para anyuka lenni, de annyira aggodom :) Gondoltam, hogy ha ma sem fogom egyaltalan erezni akkor este elmegyek az ugyeletre, ott legalabb megneznek ultrahanggal es akkor legalabb megnyugszom! Egyebkent hanyadik hettol lehet folyamatosan erezni?
2012. jan. 10. 09:41
5/19 anonim válasza:
Folyamatosan sosem lehet érezni. Neki is vannak alvós időszakai, amikor nem mozdul. :)
6/19 anonim válasza:
Én pont emiatt vettem saját szívhanghallgatót. Én is parázós vagyok, terhesség alatt is az voltam, nekem nagyon sokat jelentett. Csak elővettem, meghallgattam a baba szívét, megszámoltam a szívverését és minden rendben volt.
Vegyél te is és majd eladod!:)
7/19 A kérdező kommentje:
Tenyleg erre nem is gondoltam eddig :) Neked milyen tipusu szivhang hallgato van?
2012. jan. 10. 10:08
8/19 anonim válasza:
Nekem ilyen volt, elégedett voltam vele, és jól ki tudtam használni.
Ezt szerintem nem lehet elhasználni, megfelel a használt is, úgy jobban megéri.
Nyugodt babavárást!:)
9/19 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha 20 hetesen 2 napja nem érzed azonnal menj orvoshoz!!! Nehogy meg várd a holnapot. Inkább ne legyen semmi baj, de ha még is, akkor még talán tudnak segíteni. Inkább fuss egy felesleges kört! Én a 15.-ik héttől érzem folyamatosan, ami azt jelenti, hogy minden nap, nem azt hogy minden percben. Van aktívabb és lustább napja, de olyan soha nem volt, hogy 2 napig ne érezzem, főleg 20 hetesen! Menj el az orvoshoz, inkább ő mondja, hogy semmi baj, mint itt meggyőznek róla, aztán még is valami baj lesz. Nem ijesztegetni szeretnélek én csak próbálok tanácsot adni! Remélem minden rendben van! Írj, hogy mi volt és tényleg menj el! Üdv: 31hkm
10/19 anonim válasza:
Szerintem ne parázz.Egyél csokit,attól felpörögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!