Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem erzem mozogni a babat....

Nem erzem mozogni a babat. Valami baj van?

Figyelt kérdés
Most vagyok 20+1 hetes terhes es kb ket napja nem erzem mozogni a babat. Eddig mindennap ereztem hosszabb, rovidebb idore mocorogni es most nagyon megijedtem. Gondoljatok, hogy baj lehet?
2012. jan. 10. 09:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Na most tenyleg meg jobban megijedtem :( Munka utan elmegyek mindenkeppen, hamarabb sajnos nem tudok... Remelem nincs baj
2012. jan. 10. 11:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Abszolút nincs okod megijedni, igyál egy kávét, és egyél egy kis csokit. Azt ott is megteheted! Nem lesz semmi baj. Ilyenkor ez még megesik. Plusz ha hátrafelé fordul, akkor is kevésbé érzed. De délután menj el, mert idegbajt fogsz kapni! :)
2012. jan. 10. 11:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Eddig sem erezdtem kifejezetten erosen mozogni de azert csak erezdtem valamit. Na mindjart eszek is egy csokit, hatha tenyleg csak ugy fordult, hogy nem lehet erezni.
2012. jan. 10. 11:28
 14/19 anonim válasza:
Mivel még csak 20 hetes vagy, ezért nem is régóta érzed őt. Ő még nagyon picike, nem érzed minden mozzanatát. Normális, hogy nem rugdos minden nap. Vagyis ő mocorog, de még túl gyenge ahhoz, hogy ezt mindig érezd. Megértem, ha aggódsz, én is ilyen voltam, de nem kell, tényleg! Élvezd a terhességet, mert csodás állapot! Én ilyenkor azt tettem, hogy megsimogattam a pocakom, és suttogtam neki, hogy drága kicsikém, jelezz anyának, hogy jól vagy :) És utána jött is a "válasz" :)Minden jót kívánok neked!
2012. jan. 10. 13:29
 15/19 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen kedves utolso a megnyugtato valaszod:) Tudom, hogy nem lehet mindig az orvoshoz rohangalni mert hat akkor a 9 honapbol 8 es felet ott tolthetnenk es az orvos sem szereti ha mindig zaklatom! Meg erzem en hogy nincs semmi baj, lehet hogy tenyleg az idojaras miatt neki sincs kedve ficankolni! :) Nekem sem lenne...
2012. jan. 10. 13:40
 16/19 A kérdező kommentje:
Na vegre megmozdult a picikem :) Mostmar megnyugodtam!
2012. jan. 10. 14:45
 17/19 anonim válasza:
Szuper! Nagyon-nagyon örülök veled én is! Tényleg ne nyugtalankodj, minden rendben van veletek! Minden jót kívánok mindkettőtöknek! :)
2012. jan. 10. 15:15
 18/19 anonim válasza:
Ja, 14-es voltam, meg az utolsó :D
2012. jan. 10. 15:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Na ugyeee! :)) Örülök! :) Nagyon béna az idő, érzik ők is. :/ De a lényeg, hogy bejelentkezett! :)
2012. jan. 10. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!