Utolsó trimeszterben lévő kismamák, hogy fekszik a babátok, és hol érzitek mozogni?
3.babámat várom, de én ilyet még egyiknél sem éreztem!! :) Uh-kon volt már fejvégű, faros, haránt, mindenféle, és mindenhol éreztem már mozogni, de most az utóbbi napokban abszolut nem tudom, hogy fekhet, szinte mindenhol mozog a hasam. 31hetes vagyok.
:))
szia! én épp hétfőn voltam uh-n és mondta a doki h fejvégü..:) de már beillezkedett:))nekem mindig olyan hülye alakokat vált a pocim hogy még néha én is csak nézek..:D
meg kitolja oldalra a lábát és 5percen keresztül ott a lábikója az oldalamnál..:)
Én 30 hetes vagyok, az én kisfiam lusti, de nagyon :) Fejvégű de már kb 8-10 hete, befúrta magát, és ő onnan nem moccan, csak a tengelye körül forog. Na de azt viszont nagyon lehet érezni, mert hol a hátát meg a fenekét nyomja ki, pont a köldökömnél, ahol ugye a legvékonyabb a bőr, vagy a térdét és a pocakját.
Meg van hogy kiterül, mint egy kis béka, szétteszi a kezeit és a lábait és ahol ér ott rugdos meg ütöget. Ilyenkor nekem is mindenhol mozog a hasam, meg hullámzik.
Ha egyfolytában csak alul-lent érzem akkor szerintetek most éppen faros? Folyamatosan ott érzek rugdosást, nagyobb mozgásokat meg középen - a köldökömnél.
(most harmadjára még egy köldöksérvet is kaptam ettől a kis izgő-mozgó emberkétől :D)
12:28-as vagyok!
Én kisebb kaparászásokat érzek lent, a köldökömnél szokta kidugni magát, és a köldököm felett érzem mindig a nagyobb, erősebb rúgásokat, amikor focizik a gyomrommal, vagy rugdossa a bordámat.
Illetve oldalt is szoktam érezni a lábát, gondolom attól függően, hogy épp merre fordul.
Én egyértelműen érzem mikor melyik testrészét nyomja ki, meg hogy mikor boxol és mikor rugdos.
Kedves 8.válaszoló!
Én nem keményedek- egyik terhességemnél sem volt ilyen- szerencsére.
A hasamat érzem feszülni- de a baba miatt, mert iszonyúan nyomul a drágám. Tegnap óta eléggé fent a bordáimnál nyomul... nem tudom hogy állhat, de tegnap azt hittem megkukulok- se ülni, se állni, se feküdni nem bírtam, annyira sokat mozgott. Hát kiváncsi leszek, hogy hogy fekszik, de legközelebb csak január elején megyek UH-ra majd ott kiderül hogy állunk! :)
Mindenkinek boldog karácsonyt kivánok!
Neked is Boldog Karácsonyt!
Mindenkinek kitartást:D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!