Kismamák, valakinek írt fel gyógyszert az orvos hüvelygombára az első trimeszterben?
Nekem Canesten Combit írt fel!Az recept nélkül is kapható, szerintem vegyél egyet. Olvasd el itt a neten a betegtájékoztatóját, nem fog ártani a babának, viszont a kezeletlen fertőzésből lehet még nagyobb gond is.
Rózsamézzel is próbálkozhatsz, de az nem mindenkinél hat!
Üdv:
21 h km.
Ez szerintem se normális, hogy 3 hete gombás fertőzésem van.
Az első terhességemnél is volt, akkor másik orvosom volt, és ő mindig írt fel gyógyszert nekem.
Köszönöm a válaszodat.
Szia!
A Canestern is jó, ahogy azt az előttem levő irta, de nekem Pevaryl G hüvelykúpot irt fel az orvos.Az is bevált.Vény nélkül kapható.
Nekem 4 hetes koromtól volt hüvelygombám, a dokim a Canestent ajánlotta. Írattam is 6 db-os paklit, de nem lett elég, egyik este bőgve hívtam fel a dokimat, hogy már ülni-állni sem tudok, úgy ég, fáj, stb. Akkor mondta, legyek kitartó, és szedjek még, egészen addig, amíg a tünetek el nem tűnnek. Én így 3 csomagot fogyasztottam el, vagyis 18 db kúpot. 10 hetes voltam, mire végleg eltűntek a tünetek. 20 hetesen, egy antibiotikum kúra után megint előjött, akkor csak 6 db-ot hazsnáltam el, persze nem volt elég, de átálltam az anionos betétre, amit a DM-ben vettem, azóta nincs folyásom, égésem, és fájdalmas pisilés sem!! Nagyon ajánlom, Biointimo a neve.
29 hetes kismama
Szia!
Nekem 6 hetesen canestent, utána sajnos szinte végigkísérte a terhességemet és gyno-pevarylt írt fel.
A Canesten használata alatt lehet pici barnás-véres folyás, ne ilyejd meg, én nagyon megrémültem, de az orvosom megnyugtatott, hogy csak a canestentől van. Ill. az aplikátort NEM SZABAD használni!!!
17 hós kislány anuykája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!