Terhesen fogyok? Más is volt így?
Figyelt kérdés
15. héten járok és 5 kg-ot fogytam.
Az biztos, hogy alig van étvágyam, van hogy napi kétszer hányok, de azért nem ez az átlag. Nem veszélyes a babára, ha fogyok?
2012. jan. 16. 19:37
1/5 anonim válasza:
Én nagyon sok ilyet ismerek, ráadásul én is fogyok, alig van étvágyam. Most jött vissza 1 kiló a leadott 6-7-ből, 23 hetes vagyok. Azt mondják semmit nem jelent.
2/5 anonim válasza:
Nem, nem veszélyes. A fiammal a 20. hétig fogytam, és a 30. után kezdtem csak hízni.
Most megint fogytam, sajna nagyon rosszul vagyok, de már nem is foglalkozom vele. Azért egyél sok értékes kaját, még ha vissza is jön, valamennyi csak felszívódik, én is ezt teszem:(
3/5 anonim válasza:
végre más is van így. (nem rosszindulatból mondom) én a második terhességem alatt összesen 13 kilót fogytam. Akinek mondtam, mindenki hülyének nézett, hogy ilyen nem létezik. Pedig nálam így volt. Még a doki is le volt döbbenve, és futkosnom kellett ultrahangra, mert azt mondta hogy nem fogja elérni a 3 kilót sem a baba. Ennek ellenére 4 kiló 10 dekával és 58 centivel született meg a fiam. Most megint kisfiút várok, és a terhesség 10.hetéig híztam 5 kilót, azóta egy gramm sem jött rám, pedig már a végén vagyok. Most csütörtökre vagyok kiírva :)
4/5 anonim válasza:
16. hétig 10kg jött fel a B vitaminoknak köszönhetően. Azóta már nem kell szednem és ezek a kilók most szépen kezdenek eltűnni, pedig eszem. Karácsonyi dorbézolás után is 2 kilóval kevesebbet mértünk.
5/5 anonim válasza:
Nem veszélyes rá szerintem. 6. héten kórosan elkezdtem hányni. Semmi nem maradt meg bennem, egy korty víztől is hánytam és 3 nap alatt 5 kg-ot fogytam. Inkább az a veszélyes rá, ha kiszárad az ember, illetve a hányással járó erőlködéstől. Ha vérezni kezdenél (én véreztem) azonnal menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!