10hetes terhesen éreztetek már buborékozást a hasatokban?
Figyelt kérdés
Ma kezdtem a 11-ik hetemet és pár napja furákat érzek. Főleg,ha összekuporodok,olyan kis buborékozó érzéseket érzek lent a hasamban. Ez az ötödik terhességem,bár csak két fiam van,két baba elment(11-ik ill. 10-ik héten). Ezért is fura,mert az előzőknél nem emlékszem ilyenre. Azt mondják,minél többedik a terhesség,annál hamarabb lehet érezni valamit. Na de a baba kb:3,5-4cm. Őt kimondottan szerintem nem érezhetem,de akkor mi ez? Érzett más is ilyeneket vagy hasonlót már ekkor? Köszönöm.2012. jan. 14. 15:28
1/9 anonim válasza:
Szerintem korai! De persze minden lehetséges!
2/9 anonim válasza:
Én az első babával pont ilyenkor éreztem, mindenki kiröhögött, és ahogy erősödött, a 17. hétre már éreztem, hogy tényleg a mozgás kezdete volt. Mindenki máskor érzi először, nem tudom, miért vannak olyan anyukák, akik szinte támadnak, csak mert ők máshogy érezték.
3/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni,hogy nem folyamatosan érzem,csak időnként.
2012. jan. 14. 15:43
4/9 Adrika válasza:
Nekem is 3.baba(5 terhességből)és én is érzem már a 10.héttől.Félve említettem meg a védőnőmnek,de ő is azt mondta,hogy lehetséges!
13 hkm
5/9 anonim válasza:
Igen, én igen. :) Az orvos is azt mondta, hogy simán lehetséges. Akkor még nagyon rendszertelen volt, volt, hogy napokig semmi. Kb. a 18. héten rendszereződött, a 20.-tól pedig már rúgásoknak érződött. Aztán most, a 23.-on már látszik is. Szerintem simán lehet, főleg ha vékony vagy, de majd biztos jön, aki azt írja, hogy kizárt. :))
6/9 anonim válasza:
Nekem első babám és 10héttől érzem a "hullámzást" heti rendszerességgel bejelentkezett azóta és 14 hét óta maradéktalanul biztos vagyok benne, hogy őt éreztem eddig is. Most 16+2hkm vagyok és két hete szinte minden nap érzem már a mocorgását, főleg délután és este.
7/9 anonim válasza:
Én is 10 hetes vok és én is ezt érzem. 2. babám. és én is azt hittem, hogy mindenki ki fog cikizni ha mondom, de örülök, hogy itt más is ezt érzi. én főleg este érzem és mindig ugyanott és ha hanyatt fekszem. Azért is biztosan tudom h ő, mert a doki is amikor megpróbálkozott a hasi uh-val, pont oda nyomta az uh fejet és pont azon a ponton találta meg a babát ahol én érzem mindig a bubizást! Úgyhogy tuti lehetséges!:)
8/9 anonim válasza:
A második terhességemnél már éreztem ilyenkor a babát, de az elsővel nem.
9/9 anonim válasza:
Vicces, mert tegnap pont ezen gondolkodtam én is. Ugyanilyet éreztem, de még csak 9+4 hetes vagyok. Az első terhességemnél semmi ilyen nem volt, ott valóban a 16. héttől éreztem én a babát, a párom kívülről pedig a 20. hét körültől. Azóta nekem is volt két vetélésem, amivel nem jutottam el ideáig, tehát nekem is ez a 4. terhességem. Lehet, hogy összefügg? Tényleg én is gondoltam, hogy ez nem bélmozgás, mert az valahogy más. Remélem, még fogom ezt érezni, mert csak 3 hét múlva megyek megint uh-ra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!